Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E soyledim ya soyleyecegimi. Falcao konusu 1-2 gune yine hareketlenir demistim. Hafta basindan itibaren iyiden iyiye isinacak. Muhtemelen onumuzdeki hafta ici bitecek gibi. Bakayoko’yu da istiyoruz ya, beni valla bu adam daha fazla heyecanlandiriyor. Yaya Toure gibi herif. Seviye atlatir insallah kiralayabiliriz.
Bakayokoooooooooo :-)

Reis allah aşkına olumlu haber

Hakkaten Bakayoko nokta atışı olur. Kiralık bile olsa pahalı bir transfer olacağını düşünüyorum ama değer.

Bu Diagne denen adam bir gitse bütçe yaratacağız ama bir türlü sonuçlanmadı.

E soyledim ya soyleyecegimi. Falcao konusu 1-2 gune yine hareketlenir demistim. Hafta basindan itibaren iyiden iyiye isinacak. Muhtemelen onumuzdeki hafta ici bitecek gibi. Bakayoko’yu da istiyoruz ya, beni valla bu adam daha fazla heyecanlandiriyor. Yaya Toure gibi herif. Seviye atlatir insallah kiralayabiliriz.
Bakayokoooooooooo :-)
Bu hafta içi mi yoksa daha 1 hafta daha mı var?

Yusuf Günay o paylaşımı beğendiyse ne olursa olsun alacaklar demektir bu. Gerekirse bonservis ücretide ödenecektir.

Bağlanıp şu Gökhan denen Fener sempatizanına sormak lazım Paris örneğiyle ne farkı varmış Fener'in durumunun? Ne fark eder lan? Ha 3,5 canlı 500 sponsorla vermişsin, ha 500 canlı 3,5 sponsor vermişsin ne fark ediyor? Normalmiş neler neler dönüyormuş transferlerde. Ağzımı bozdurdu gece gece kel.
Tam bir sigir ulan gokhan dinc adami 5 milyon.bonservisle aldik desen taraftar bu adama 5 verilirmi diyecek ama 3 verip 2 sponsor dersen ucuza aldik diyor olay tarftari medyayi kandirmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt