- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
üzüntümden ölecek kıvama geldim maçta seriyi stoper gibi görünceHoca Seri'yi 6 numarada denedi ama olmayacağını anlamıştır. Sağlam bir 6 numara gelecektir şüphesiz. Seri 8 numarada çok daha etkili olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzüntümden ölecek kıvama geldim maçta seriyi stoper gibi görünceHoca Seri'yi 6 numarada denedi ama olmayacağını anlamıştır. Sağlam bir 6 numara gelecektir şüphesiz. Seri 8 numarada çok daha etkili olacak.
ali yavuz milli takımdaydıbizim hoca ali yavuzu tutmuyor bence..
Reis allah aşkına olumlu haber
aynen bence de budur haber
Bu hafta içi mi yoksa daha 1 hafta daha mı var?E soyledim ya soyleyecegimi. Falcao konusu 1-2 gune yine hareketlenir demistim. Hafta basindan itibaren iyiden iyiye isinacak. Muhtemelen onumuzdeki hafta ici bitecek gibi. Bakayoko’yu da istiyoruz ya, beni valla bu adam daha fazla heyecanlandiriyor. Yaya Toure gibi herif. Seviye atlatir insallah kiralayabiliriz.
Bakayokoooooooooo :-)
Tam bir sigir ulan gokhan dinc adami 5 milyon.bonservisle aldik desen taraftar bu adama 5 verilirmi diyecek ama 3 verip 2 sponsor dersen ucuza aldik diyor olay tarftari medyayi kandirmakBağlanıp şu Gökhan denen Fener sempatizanına sormak lazım Paris örneğiyle ne farkı varmış Fener'in durumunun? Ne fark eder lan? Ha 3,5 canlı 500 sponsorla vermişsin, ha 500 canlı 3,5 sponsor vermişsin ne fark ediyor? Normalmiş neler neler dönüyormuş transferlerde. Ağzımı bozdurdu gece gece kel.