- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
ali naci de bu haftayı işaret ettiydi.bu hafta hareketli olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E soyledim ya soyleyecegimi. Falcao konusu 1-2 gune yine hareketlenir demistim. Hafta basindan itibaren iyiden iyiye isinacak. Muhtemelen onumuzdeki hafta ici bitecek gibi. Bakayoko’yu da istiyoruz ya, beni valla bu adam daha fazla heyecanlandiriyor. Yaya Toure gibi herif. Seviye atlatir insallah kiralayabiliriz.
Bakayokoooooooooo :-)
Topla bi anda böyle hizlanmayi sadece messi ve hazard da görebilirsin emre nin futbol zekasi ve gol atma becerisi cok KIT yetenek olarak saydigim isimlerden cok eksigi yok
Sol kanat Babel sağ kanat Feghouli olacak diğerleri ona göre çalışsın formayı kapsın !!!ulan o değil de eğer falcao gelirse emre oynamasa ayrı jimmy oynamasa ayrı üzülürüm babel ve feghouliden bahsetmiyorum bile
reis dolunay molunay hıkaye emre mor kaptakı gıbı ıkı suphaneke oku bi dilim ekmek kır bak nasıl geliyor o zübbe
Aug 15 8:29 AM Full Moon in Aquarius 22°
24'![]()
@Osman SEDEN falcaonun ayrılık çanları bu....her dolunayda dolunaydan 1 hafta önce,dolunay haftası vs sonuclar alınır
Sol kanat Babel sağ kanat Feghouli olacak diğerleri ona göre çalışsın formayı kapsın !!!
Eyvallah reis teşekkürler haberler içinCok guzel kadro kurduk. Daha da iyi olacak insallah. Onumuzdeki hafta ici guzel haberler alacagiz. Login olmasam da ara ara mesajlari okuyorum. Geyik postlara kahkaha attigimi da itiraf edeyim. Herkese guzel nobetler. Saglicakla kalin :-)
bizim hoca ali yavuzu tutmuyor bence..
ara ara yaz ya habersiz bırakma saygılarCok guzel kadro kurduk. Daha da iyi olacak insallah. Onumuzdeki hafta ici guzel haberler alacagiz. Login olmasam da ara ara mesajlari okuyorum. Geyik postlara kahkaha attigimi da itiraf edeyim. Herkese guzel nobetler. Saglicakla kalin :-)
Üstat Muleka ismi dönüyorE soyledim ya soyleyecegimi. Falcao konusu 1-2 gune yine hareketlenir demistim. Hafta basindan itibaren iyiden iyiye isinacak. Muhtemelen onumuzdeki hafta ici bitecek gibi. Bakayoko’yu da istiyoruz ya, beni valla bu adam daha fazla heyecanlandiriyor. Yaya Toure gibi herif. Seviye atlatir insallah kiralayabiliriz.
Bakayokoooooooooo :-)
milli takımdabizim hoca ali yavuzu tutmuyor bence..
U19 milli takiminda