Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci de bu haftayı işaret ettiydi.bu hafta hareketli olur

E soyledim ya soyleyecegimi. Falcao konusu 1-2 gune yine hareketlenir demistim. Hafta basindan itibaren iyiden iyiye isinacak. Muhtemelen onumuzdeki hafta ici bitecek gibi. Bakayoko’yu da istiyoruz ya, beni valla bu adam daha fazla heyecanlandiriyor. Yaya Toure gibi herif. Seviye atlatir insallah kiralayabiliriz.
Bakayokoooooooooo :-)

krallllll

Topla bi anda böyle hizlanmayi sadece messi ve hazard da görebilirsin emre nin futbol zekasi ve gol atma becerisi cok KIT yetenek olarak saydigim isimlerden cok eksigi yok

Maçı statta izledim, oyuna girmek için kulübeye doğru hareketlendiğinde bile taraftar gol atmış gibi sevindi.:D Takım ona, o takıma alışsın güzel şeyler yapacak inşallah.

Aug 158:29 AMFull Moon in Aquarius
Full Moon
22°
Aquarius
24'

@Osman SEDEN falcaonun ayrılık çanları bu....her dolunayda dolunaydan 1 hafta önce,dolunay haftası vs sonuclar alınır
reis dolunay molunay hıkaye emre mor kaptakı gıbı ıkı suphaneke oku bi dilim ekmek kır bak nasıl geliyor o zübbe

Falcao bize mesaj vermiş.Hızlı bitirin şu işi,yetti bonservis pazarlığınız diye.

chelsealiler bakayoko türküsü söylüyodu bulsanıza onu

Cok guzel kadro kurduk. Daha da iyi olacak insallah. Onumuzdeki hafta ici guzel haberler alacagiz. Login olmasam da ara ara mesajlari okuyorum. Geyik postlara kahkaha attigimi da itiraf edeyim. Herkese guzel nobetler. Saglicakla kalin :-)
Eyvallah reis teşekkürler haberler için

E soyledim ya soyleyecegimi. Falcao konusu 1-2 gune yine hareketlenir demistim. Hafta basindan itibaren iyiden iyiye isinacak. Muhtemelen onumuzdeki hafta ici bitecek gibi. Bakayoko’yu da istiyoruz ya, beni valla bu adam daha fazla heyecanlandiriyor. Yaya Toure gibi herif. Seviye atlatir insallah kiralayabiliriz.
Bakayokoooooooooo :-)
Üstat Muleka ismi dönüyor

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt