Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sekidika'yı tam da iyi oynamaya başlamışken bedava Konya'ya kiralamak mantıklı mı sizce maaşını da biz vereceğiz Konya gerçekten oynatır mı oynatma zorunluluğu koyduralım bari

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
İrfan Arda
Kerem Diagne Onyekuru​

Yedlin stil olarak neredeyse bire bir Walker'ın aynısı, seviye farkı olsa da.

Aytaç ve Salih gelecek yıl bizimle anlaştımı. İkisi birden olmaz heralde birini alırız. Yedeğin yedeğine mi alacaz.
Omar konusunu halledin bari bu oyuncuya ikinci dönem maaş vermeyeceğiz deyin elden verin gerekirse .Omarin sözleşmesini dondurun bu adam oynayamaz bu sezon artık bir hareketlenme gösterin .Omar in maaşını vermez isek limitten düşmüş oluruz hos kimse TFF limitini takmıyor ama bizim başkan takıntılı .
Sekidika Konya'ya verildi deniyor adamlar bize pisliğin alasını yaptı seneye anlasacagin oyuncuların kulübüne teklif et kiralık mesela Alanya kasimpasa Salih ve Aytaç için yada Bursa'ya teklif et İsmail çokcalis için .çok merak ediyorum ne yapıyor bunlar tüm gün .

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece Mohammedi alıp bitirsinler ben ona bile razıyım şuan, çok az kaldı transferin bitmesine bundan sonra büyük hamleler beklemeyin bence

Marianoyu beğenmiyordu ztn forumdakilerin hatırı sayılır 1 kısmı yaw hatırlamıyon mu

Yedlin > Mariano diyenler çıkar.

2000 dönemi Fatih Akyel'i saymazsak ki onu bile sayabiliriz Mariano kadar oyun içi katkısı veren başka bek olmadı bizim tarihimizde.

Takımın oyun kurucusu aynı zamanda da en önemli pas istasyonuydu. Herkes dinamizme takılıyordu da ne Omar ne de Linnes onun yanına yaklaşamaz.

Yedlini ilk transfer olduğu dönemden hatırlıyorum son yıllarda pek izleyemedim.. ABD u20 takımında harikalar yaratmıştı Tottenham kaptı hemen ama bir türlü bekleneni veremedi.. benim hatırladığım cok hızlı dinamik bir adamdı öyle Omar gibi falan değil A.B.D-Kanadadan son yıllarda çıkan topçular gibi ..
Millet pek dillendirmiyor ama sağ bek transferi de çok önemli bizim için linnesle falan olmaz bu iş.
Bu sezondan umudum yok zaten bu isimlerin tümü palavra umarım yaza sağlam bir adam aliriz

Irfan yattigina göre bizimkiler yine son gün bir panik transferi yapar
B plani kesinlikle yoktu yine

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt