Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.164
- 9.535
- 2.568
Çok ilginç ama biz hiç bir transfer döneminden güçlenerek çıkmıyoruz. Yıllardır seviyemiz belli, altına düşüyoruz ama üstüne çıkamıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omardan kötüyse vay halimize dicektim renktaş linnes ile omar arasında pek bi fark yok keza
Futbol ayak oyunu ama. Yaramaz mı yaniYedlin atletik bek, atletik olması yanında topla dikine bayağı iyi gidiyor. Omar da atletik mesela ama gidemiyor.
Ayağı iyi değil ama.
Futbol ayak oyunu ama. Yaramaz mı yani![]()
İnan hic takip etmedim. Savunma konusunda nasıl peki ?Bence iş yapar lakin kimse Mariano beklemesin.
Dikine topla gidişleriyle bayağı fark yaratabilir.
Marianoyu beğenmiyordu ztn forumdakilerin hatırı sayılır 1 kısmı yaw hatırlamıyon muBence iş yapar lakin kimse Mariano beklemesin.
Dikine topla gidişleriyle bayağı fark yaratabilir.
Omar konusunu halledin bari bu oyuncuya ikinci dönem maaş vermeyeceğiz deyin elden verin gerekirse .Omarin sözleşmesini dondurun bu adam oynayamaz bu sezon artık bir hareketlenme gösterin .Omar in maaşını vermez isek limitten düşmüş oluruz hos kimse TFF limitini takmıyor ama bizim başkan takıntılı .
Sekidika Konya'ya verildi deniyor adamlar bize pisliğin alasını yaptı seneye anlasacagin oyuncuların kulübüne teklif et kiralık mesela Alanya kasimpasa Salih ve Aytaç için yada Bursa'ya teklif et İsmail çokcalis için .çok merak ediyorum ne yapıyor bunlar tüm gün .
İnan hic takip etmedim. Savunma konusunda nasıl peki ?
Doğru söylüyorsunBunu lig özelinde değerlendirmek lazım, savunması bence iyi değil ama bizim ligde kaç tane iyi sol kanat varki.
muhammed ve bupendza fb de.
Marianoyu beğenmiyordu ztn forumdakilerin hatırı sayılır 1 kısmı yaw hatırlamıyon mu
Yedlin > Mariano diyenler çıkar.
Sekidika'yı tam da iyi oynamaya başlamışken bedava Konya'ya kiralamak mantıklı mı sizce maaşını da biz vereceğiz Konya gerçekten oynatır mı oynatma zorunluluğu koyduralım bari
Aytaç ve Salih gelecek yıl bizimle anlaştımı. İkisi birden olmaz heralde birini alırız. Yedeğin yedeğine mi alacaz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi