- 22 Ağustos 2010
- 33.033
- 37.914
- 3.033
Mısırlı benim içime tam sinmiyor be üstad. Sen ne diyorsun?Yedlin + Mohamed gelse de keşke yönetim son şakasını yapsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mısırlı benim içime tam sinmiyor be üstad. Sen ne diyorsun?Yedlin + Mohamed gelse de keşke yönetim son şakasını yapsa
Halilin Milli takımda bir kaç maçını izledim, bence bayağı potansiyelli o çocuk ama 2 yıldır pek gelişemedi sıkıntı orada.Halilin videolara bir bakayım dedim Hollanda alt liglerde senelik 5-6 gol atarım gibi geldi..defanslar ayakta duramiyor kaleciler elini uzatamiyir tuhaf bir ortam
Bence büyük kumar yok.Bjk Aboubakar'da Büyük kumar oynadı, şimdilik tutmuş gibi görünüyor. Yanlız bu adam uzun süreli bir sakatlık yaşarsa (ki inşallah yaşamaz, kimse için bunu istemeyiz) bayağı problem yaşarlar gibi.
bana biraz jardeli anımsattı gelişine vuruşlarıyla.
Videosunu bile izlemedim reis ama artık sahada santraforsuz takım görmek istemiyorum.Mısırlı benim içime tam sinmiyor be üstad. Sen ne diyorsun?
vuruşları benziyor. yoksa jardel kadar yavaş değil.Jardel bukadar hareketli degildi , ama o vuruslara göre evet
ama atletik , yıkılmaz yapisiyla bana didier amcayi hatirlatti
ben de tarz olarak Drogba hissi aldım, zımba gibi vuruyor kafalarıThe Egyptian Drogba
Yuh bu ne şimdi
ayıp oluyor amaulan kolpacı ahmet![]()
Umarim şu baron dogru diyodur.kendinden emin de ve bicok dedigi olmus.falcao inter miami olayi hep gundemde,herkes yazdi.boyle giderse transfer olur amerikaya zaten
Bu burhancanterzi ve berkgol resmen taş koymus transfere.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yuh bu ne şimdi