Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halilin videolara bir bakayım dedim Hollanda alt liglerde senelik 5-6 gol atarım gibi geldi..defanslar ayakta duramiyor kaleciler elini uzatamiyir tuhaf bir ortam
Halilin Milli takımda bir kaç maçını izledim, bence bayağı potansiyelli o çocuk ama 2 yıldır pek gelişemedi sıkıntı orada.

Yunus da 2 sene önce çok iyidi mesela bir adım ileri gidemedi.

Transfer sonu 1 şubat
Şikeciler ile mücadelemiz 6 şubat
Kim gelirse gelsin o maça mevcut kadro ile çıkacağız galiba

Bjk Aboubakar'da Büyük kumar oynadı, şimdilik tutmuş gibi görünüyor. Yanlız bu adam uzun süreli bir sakatlık yaşarsa (ki inşallah yaşamaz, kimse için bunu istemeyiz) bayağı problem yaşarlar gibi.
Bence büyük kumar yok.

Kimseyi alamayınca ona yöneldiler 1.2 maaşla mı ne aldılar gayet girilebilir bir riskti.

Yedlin açıyor ortayı ve Mohamed gömüyor kafayı.

2 sene sonra araplara 30 milyona satarız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Umarim şu baron dogru diyodur.kendinden emin de ve bicok dedigi olmus.falcao inter miami olayi hep gundemde,herkes yazdi.boyle giderse transfer olur amerikaya zaten

gelecek sezon Fatih'in yerine Batuhan geliyor herhalde

Bu burhancanterzi ve berkgol resmen taş koymus transfere.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

gecen biri diyordu spor kanalinda, falcao giderken , 18 bavulla gitmis.
dönecek gibi degilmis.

Umarim şu baron dogru diyodur.kendinden emin de ve bicok dedigi olmus.falcao inter miami olayi hep gundemde,herkes yazdi.boyle giderse transfer olur amerikaya zaten

Miami isi kolpa. Adamlarin Designated Player hakki kalmadi 3 oyuncusu var öyle. Falcao gidip 530 bin dolara oynamayi düsünmüyordur orda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt