- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
kadirinho : almak değil fenerin amacı fiyat yükseltmek ( süleyman rodopa önemli telefon geldi masadan kalktı ) D:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaandırkadirinho : almak değil fenerin amacı fiyat yükseltmek ( süleyman rodopa önemli telefon geldi masadan kalktı ) D:
Babel sivas maçından sonra korona süreci geçirmese muhtemelen puan kaybettiğimiz maçları da kazanma ihtimalimiz yüksekti...
Falcao sağlıklıyken diagne den iyi..
Babel sağlıklıyken diagne den iyi..
Oğulcan forvet oynarken diagne den iyi..
Hatta geçen sezon emre akbaba başak maçında tek forvet oynadı o bile iyiydi..
Diagne yi ararız diyenler merak etmesin yerine kimse gelmese bile aramayız..
elwatan sport kütahya istihbarat daire başkanıbu kim aga sğrekli paylaşılıyo bi kişi aklıma geliyo yoksao mu
bizim gazetecilere kolpaaa yaawww diyenler youtuberlara mi inanıyorTiktokçu
survivorı bırakması beni şaşırttı
Ekli dosyayı görüntüle 110223
İnternette bir fotoğraf buldum ama photoshop olabilir tam anlaşılmıyor
hayatının en kötü 10 saniyesi idisurvivorı bırakması beni şaşırttı
Aslında onlarda tiktokcu youtuber gazeteci medya sorumlusu falan farketmiyor. Alayı şerefsizbizim gazetecilere kolpaaa yaawww diyenler youtuberlara mi inanıyor
İnşanna bascanim ve hozam da memnun olazak biz herşeyi Calatasaray için yaptuk Zamalek çulübüyle de hazırluk maçu yapazaazz...Şimdi haburdan ben Zamalek klüp yoneticilerine ve başkanina tesekkür ediyrum,bizi çok iyi agurladular,hotelde kalduk,kahire doneru yeduk,ayrıca zamalek klup caycisına da cok tesekkür eduyrum cay harikaydı.....