Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülecekler, aşağılayacaklar, hadi lan böyle kadro mu olur bize Seri değil Youssouf lazım diyenler olacaktır elbet.

Amma özellikle şu kadroyu çok isterim. Seri dışında aynı özellikte başka birini alamayacağımız ve hocanın da Seriyi istediğini bildiğim için yazdım.

Şöyle ki 2 tane gole dönük hızlı kanat yapacaksın. (Keremi hoca oynamaz Oğulcanı filan tercih eder max ama Kerem şart bu takıma.) Bu 2 kanat da defans arkasına sarkabilen hızlı ve skorer kanatlar olacağı için bunlara Seri gibi pas atacak bir 8 no şart. Arkalarında da hızlı 2 bek olacak kanatları otoban yapacağız.

Zaten arka tarafa güveniyorum hala zor gol yiyoruz. İleriyi böyle skorer ve dinamik yaparsak bence coşarız.

Takdir siz rdaşlarımın. Ekli dosyayı görüntüle 110225
Bende hizli kanatlar oynasin istiyorum ama hoca Pasa dayali kontrollü sistemi tercih ediyor suan.

Gülecekler, aşağılayacaklar, hadi lan böyle kadro mu olur bize Seri değil Youssouf lazım diyenler olacaktır elbet.

Amma özellikle şu kadroyu çok isterim. Seri dışında aynı özellikte başka birini alamayacağımız ve hocanın da Seriyi istediğini bildiğim için yazdım.

Şöyle ki 2 tane gole dönük hızlı kanat yapacaksın. (Keremi hoca oynamaz Oğulcanı filan tercih eder max ama Kerem şart bu takıma.) Bu 2 kanat da defans arkasına sarkabilen hızlı ve skorer kanatlar olacağı için bunlara Seri gibi pas atacak bir 8 no şart. Arkalarında da hızlı 2 bek olacak kanatları otoban yapacağız.

Zaten arka tarafa güveniyorum hala zor gol yiyoruz. İleriyi böyle skorer ve dinamik yaparsak bence coşarız.

Takdir siz rdaşlarımın. Ekli dosyayı görüntüle 110225

Mevcut kadroda oyun görüşü en yüksek adam Feg.

Defans arkasına sarkacak adamlarda onye , kerem , mohammed

Orta saha ikilisinin de tarzı seri pas yönünde , tam kontra takımı şu kadro.

Kapanan takımlara karşı uzun top hakimiyetine sahip forvet gerekli Elmander tarzı. Aynı zamanda kısa alanda adam geçebilen kanat Visca gibi.

2 düzene de ayak uydurabilen kadro derinliği gerekli. Mohammed , yedlin ve seri gelirse yaz dönemi için 2-3 takviye yeterli olur.

enteresan 1 yer

1611663287146.webp

İrfan için Rodop yolu açık olsun vs. demiş muhtemelen FB almıştır.

Yedlin gelecek gibi sanki. Valla eğer Mohamed'de gelirse gayet güzel kadro oluyor. Şampiyonluk için yeterli olur bence. Ben kadro yapmayı seviyorum, bu ikisi gelmiş gibi bir daha yapayım.

Muslera

Yedlin - Luyindama - Marcao - Sarrachi

Taylan - Belhanda

Feghouli - Arda - Onyekuru

Mohamed

Yedekler : Okan - Linnes - Donk - Taşdemir - Kılınç - Akbaba - Kerem - Babel - Diagne - Oğulcan.

21 dışında kalanlar : Fatih - Ozornwafor - Şener - Sekidika - Bartuğ - Ömer Bayram - Etebo - Ali Yavuz Kol.

İlla ki gidenler olacaktır ama bence gayet yeterli kadro.

Mevcut kadroda oyun görüşü en yüksek adam Feg.

Defans arkasına sarkacak adamlarda onye , kerem , mohammed

Orta saha ikilisinin de tarzı seri pas yönünde , tam kontra takımı şu kadro.

Kapanan takımlara karşı uzun top hakimiyetine sahip forvet gerekli Elmander tarzı. Aynı zamanda kısa alanda adam geçebilen kanat Visca gibi.

2 düzene de ayak uydurabilen kadro derinliği gerekli. Mohammed , yedlin ve seri gelirse yaz dönemi için 2-3 takviye yeterli olur.
%100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt