Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine kuruduk, 0 hareket.​

iş insanı bülent bey rodopun yayınına katıldı
1611663960491.webp

1611663969327.webp

1611664010383.png

Yani; Halil - Onyekuru - MuMo - Yusuf - İrfan - Yedlin diyor he? MuMo ve Yusuf'a tavım

yaz döneminde niye transfer yapmadilar acaba?

Ben Irfan'in emreye kızgın olduğunu duydum. Basaksehirde çalışan arkadaş söylemişti. Fener maçından sonra attığı tweet yüzünden Emre arayıp fırça kayıp sil demiş sanırım. Böyle bir duyum aldim ama ne kadar doğru bilemem

He bilgisi fln yok yani. Gurrpegi önce ne dediYse+1 diyorum yazdi. Simdi editleyip he 5 tane demis ben 4 saydim diyip iptal etti. Ben 6 saydim ama

Lan 2si geldiği için 6 o.

Bunlarınki tahmin, kesin bir şey yok.

4 günde 4 adam zor gelir.

Bilmem, normalden farklı bir tarza büründüğünün sen de farkındasındır.

Valla ben yine aynı benim ama forumdaki kutuplaşmanın tezahürü olarak dilim biraz keskinleşti geçmişe göre.
Eskiden herkese ılımlı davranır düşman/hater kazanmak istemezdim birisi lafıma postuma kırılır mı diye çok düşünür ona göre yazardım da şimdi umrumda değil çok.

Lan 2si geldiği için 6 o.

Bunlarınki tahmin, kesin bir şey yok.

4 günde 4 adam zor gelir.
Yossouf kolay aslinda. Diger ikisi imkansiz hele dis ülkeden gelecek mostafa. Yok corona test yok medical check. Onyekuru gelene kdr 4-5 gün sürdü. Bir de deandre yedlin ingiltere diye

Yossouf kolay aslinda. Diger ikisi imkansiz hele dis ülkeden gelecek mostafa. Yok corona test yok medical check. Onyekuru gelene kdr 4-5 gün sürdü. Bir de deandre yedlin ingiltere diye

Düzgün yönetim olsa o 4 adamın alınması 4 saat sürer.

Saglam forvet gelsin birde sag Bek, Irfana hic gerek yok hele o paralara, emre kilinctan bile çok artilari yok. 20 macta 2 gol 1 asist.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt