- 2 Nisan 2012
- 43.322
- 22.313
- 2.888
Yine kuruduk, 0 hareket.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Whatsapp gruplari varmis. G.sevgisi keske bgn biseyler yazsaBen ciddi algıladım ama emin değilim
Sen bilirsin kim su mocuishle?
He bilgisi fln yok yani. Gurrpegi önce ne dediYse+1 diyorum yazdi. Simdi editleyip he 5 tane demis ben 4 saydim diyip iptal etti. Ben 6 saydim amaBilmem, normalden farklı bir tarza büründüğünün sen de farkındasındır.
Kim derken
Sözlükte aktif biri o kadar.
Yeter zaten. Bizde de bir kalp varedit: ya zaten 5 demiş, ben 4 saymıştımartı bir yok iptal arkadaşlar.
26 Ocak 2021 15:20 ~ 15:25 · gurrpegi
- paylaş
- şikayet et
@Hasan Çam bunu eklemis
He bilgisi fln yok yani. Gurrpegi önce ne dediYse+1 diyorum yazdi. Simdi editleyip he 5 tane demis ben 4 saydim diyip iptal etti. Ben 6 saydim ama
Bilmem, normalden farklı bir tarza büründüğünün sen de farkındasındır.
Yossouf kolay aslinda. Diger ikisi imkansiz hele dis ülkeden gelecek mostafa. Yok corona test yok medical check. Onyekuru gelene kdr 4-5 gün sürdü. Bir de deandre yedlin ingiltere diyeLan 2si geldiği için 6 o.
Bunlarınki tahmin, kesin bir şey yok.
4 günde 4 adam zor gelir.
falcao amerika gidiyor herhalde. amerikadan kasıt oHe bilgisi fln yok yani. Gurrpegi önce ne dediYse+1 diyorum yazdi. Simdi editleyip he 5 tane demis ben 4 saydim diyip iptal etti. Ben 6 saydim ama
Yossouf kolay aslinda. Diger ikisi imkansiz hele dis ülkeden gelecek mostafa. Yok corona test yok medical check. Onyekuru gelene kdr 4-5 gün sürdü. Bir de deandre yedlin ingiltere diye
Bakalim. Bugün Mostafa olayi biter bence cidden (olumlu veya olumsuz) konusulmussa. Deandre aslinda en rahati olmali. Sözlesme bitiyor, lisansi yok.Düzgün yönetim olsa o 4 adamın alınması 4 saat sürer.