Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gülüp aşağılamasan bari
Bende hizli kanatlar oynasin istiyorum ama hoca Pasa dayali kontrollü sistemi tercih ediyor suan.Gülecekler, aşağılayacaklar, hadi lan böyle kadro mu olur bize Seri değil Youssouf lazım diyenler olacaktır elbet.
Amma özellikle şu kadroyu çok isterim. Seri dışında aynı özellikte başka birini alamayacağımız ve hocanın da Seriyi istediğini bildiğim için yazdım.
Şöyle ki 2 tane gole dönük hızlı kanat yapacaksın. (Keremi hoca oynamaz Oğulcanı filan tercih eder max ama Kerem şart bu takıma.) Bu 2 kanat da defans arkasına sarkabilen hızlı ve skorer kanatlar olacağı için bunlara Seri gibi pas atacak bir 8 no şart. Arkalarında da hızlı 2 bek olacak kanatları otoban yapacağız.
Zaten arka tarafa güveniyorum hala zor gol yiyoruz. İleriyi böyle skorer ve dinamik yaparsak bence coşarız.
Takdir siz rdaşlarımın. Ekli dosyayı görüntüle 110225
Gülecekler, aşağılayacaklar, hadi lan böyle kadro mu olur bize Seri değil Youssouf lazım diyenler olacaktır elbet.
Amma özellikle şu kadroyu çok isterim. Seri dışında aynı özellikte başka birini alamayacağımız ve hocanın da Seriyi istediğini bildiğim için yazdım.
Şöyle ki 2 tane gole dönük hızlı kanat yapacaksın. (Keremi hoca oynamaz Oğulcanı filan tercih eder max ama Kerem şart bu takıma.) Bu 2 kanat da defans arkasına sarkabilen hızlı ve skorer kanatlar olacağı için bunlara Seri gibi pas atacak bir 8 no şart. Arkalarında da hızlı 2 bek olacak kanatları otoban yapacağız.
Zaten arka tarafa güveniyorum hala zor gol yiyoruz. İleriyi böyle skorer ve dinamik yaparsak bence coşarız.
Takdir siz rdaşlarımın. Ekli dosyayı görüntüle 110225
E zaten hep böyle oynuyoruzkadro asiri ofansif kanka
Boş paslaşmadan yıldık be usta. Açamıyoruz rakibiBende hizli kanatlar oynasin istiyorum ama hoca Pasa dayali kontrollü sistemi tercih ediyor suan.
öyle hakikatten
Bu Akbaba yi futbol oynasin diye aldik, adam Reklam filmlerinde daha çok oynadî..baya amatör video olmuş
%100Mevcut kadroda oyun görüşü en yüksek adam Feg.
Defans arkasına sarkacak adamlarda onye , kerem , mohammed
Orta saha ikilisinin de tarzı seri pas yönünde , tam kontra takımı şu kadro.
Kapanan takımlara karşı uzun top hakimiyetine sahip forvet gerekli Elmander tarzı. Aynı zamanda kısa alanda adam geçebilen kanat Visca gibi.
2 düzene de ayak uydurabilen kadro derinliği gerekli. Mohammed , yedlin ve seri gelirse yaz dönemi için 2-3 takviye yeterli olur.
2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi
- paylaş
- araştır
- ara
Güzel yazmis
- 464
son gün geldiğinde, halil ibrahim soframızda pilav üstü kurufasulyemizi yer, televizyon karşısında amerikan pastası filmini izlerken patlamış mısırımızı, kayısımızı götürür, en son da keyif kahvemizi içeriz.
26 Ocak 2021 15:09 · mocuishle
Gurrpegi 4+1 demistitoo much metafor