Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9.webp

Bu forumda alakasız saçma sapan aslı astarı olmayan olumsuz bir haber büyütülür karalar bağlanır. Olumlu haberler de kimse oralı olmaz. Sözlük de gurrpegi ve mocuishle ateşi yakmış.bu adamlar saçma Twitter trollerine benzemez. Geyik ve goygoy yapmıyorlar. Olur olmaz bilmiyorum ama baya heyecanlı olacak son günler. Amerikan pastası göndermesi falcao' nun gidişi ile ilgili...

biz kimi istersek neden fener onu istiyor.

bunun tesadüfle alakası yok. bildiğin biz almayalım diye oyuncu topluyor gibiler ama biz onlar pelkasla valenciayla ilgilenince pazarlıgı kızıştırmıyoruz. seneye ffp bitince o zaman tekrar görüşürüz. istediğimiz oyuncuları alırız. en azından cüzi bonservislerle oyuncu kaçırmayız. şuan kuruş yok kasada 1 milyonluk teklifi bile kılı kırk yararak veriyoruz...
adam galatasaray ile savaş halinde. feneri yönetmiyor, galatasaray düşmanları teşkilatına başkanlık yapıyor şuan. başka kulüp başkanlarını yanına çekmesinin sebebi de bu.

Bu forumda alakasız saçma sapan aslı astarı olmayan olumsuz bir haber büyütülür karalar bağlanır. Olumlu haberler de kimse oralı olmaz. Sözlük de gurrpegi ve mocuishle ateşi yakmış.bu adamlar saçma Twitter trollerine benzemez. Geyik ve goygoy yapmıyorlar. Olur olmaz bilmiyorum ama baya heyecanlı olacak son günler. Amerikan pastası göndermesi falcao' nun gidişi ile ilgili...
Ben Deandre Yedlin'le alakalı olduğunu düşünüyorum.

Mohammed 1.5 sezon 2m $
Opsiyon 6 m $

El Watan
mısırda 6 m euroya satılan topcuların kimler olduguna bir bak istersen. mostafa potansyalli bir oyuncu ama abartıyorsunuz. siz abarttıkca onlar da abartır. 2 m euro nakit versen hemen satarlar. mısır liginde bir takımsan o paraya mısırlı 4-5 tane topcu alabilirsin.

Gecen sezon sadece Fernando(4.5m) satildi, bu sezon ise Maicon(1.4m). Oyuncu satisi konusunda bu kadar beceriksiz bir yonetim gormedim.

Arapça yazan arkadaşlara soruyorum.. Çok mu mutlu oluyorsunuz. Yazdıklarınızı anlamıyoruz. Ve adminler de buna izin veriyor. ilginç
Dil kısıtlaması gibi bir uygulamamız söz konusu olmadığı gibi bildiğim kadarıyla burada arapça mütercimlik yapacak seviyede arapça bilen de pek yok. Yazılanları translate'e atarsan çeviriyi görebilirsin. Yönetimin ne kabahati var bunda?

Şu allahin misirlisi bize gelmek istemiyorsa ittirsin gitsin nereye gidiyorsa .Sen kimsin lan bizi istemiyon biz seni istemiyoruz p.z.k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt