Berkay Özkan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.832
- 65
- 1.318
asporda öyle bir son dakika yok
Zeki ve haldun yayında söyledi alt yazıda verdiler kaldırmışlar sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asporda öyle bir son dakika yok
adam galatasaray ile savaş halinde. feneri yönetmiyor, galatasaray düşmanları teşkilatına başkanlık yapıyor şuan. başka kulüp başkanlarını yanına çekmesinin sebebi de bu.biz kimi istersek neden fener onu istiyor.
bunun tesadüfle alakası yok. bildiğin biz almayalım diye oyuncu topluyor gibiler ama biz onlar pelkasla valenciayla ilgilenince pazarlıgı kızıştırmıyoruz. seneye ffp bitince o zaman tekrar görüşürüz. istediğimiz oyuncuları alırız. en azından cüzi bonservislerle oyuncu kaçırmayız. şuan kuruş yok kasada 1 milyonluk teklifi bile kılı kırk yararak veriyoruz...
Sanmam.
Ben Deandre Yedlin'le alakalı olduğunu düşünüyorum.Bu forumda alakasız saçma sapan aslı astarı olmayan olumsuz bir haber büyütülür karalar bağlanır. Olumlu haberler de kimse oralı olmaz. Sözlük de gurrpegi ve mocuishle ateşi yakmış.bu adamlar saçma Twitter trollerine benzemez. Geyik ve goygoy yapmıyorlar. Olur olmaz bilmiyorum ama baya heyecanlı olacak son günler. Amerikan pastası göndermesi falcao' nun gidişi ile ilgili...
mısırda 6 m euroya satılan topcuların kimler olduguna bir bak istersen. mostafa potansyalli bir oyuncu ama abartıyorsunuz. siz abarttıkca onlar da abartır. 2 m euro nakit versen hemen satarlar. mısır liginde bir takımsan o paraya mısırlı 4-5 tane topcu alabilirsin.Mohammed 1.5 sezon 2m $
Opsiyon 6 m $
El Watan
Dil kısıtlaması gibi bir uygulamamız söz konusu olmadığı gibi bildiğim kadarıyla burada arapça mütercimlik yapacak seviyede arapça bilen de pek yok. Yazılanları translate'e atarsan çeviriyi görebilirsin. Yönetimin ne kabahati var bunda?Arapça yazan arkadaşlara soruyorum.. Çok mu mutlu oluyorsunuz. Yazdıklarınızı anlamıyoruz. Ve adminler de buna izin veriyor. ilginç
Ekli dosyayı görüntüle 110251
Gurrpegi bu yazarı onaylar türden entry girmiş gs sözlüğe?
Hayır yahu ! Ne bileti ben artık göremiyorum. Maalesef bilet işleri artık bana uzak bir olgu oldu.abi bilet mi var yoksa