Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saaten sonra disardan transfer olmaz, bari yusuf ile muhammet demiri alsak

Vardi o imkan. Adiller, tarik camdallar, Diagneler hep imparatorun ok verdigi isimler. Seviyoruz ama objektif olalim .
diagne öncelikli isim değildi abdurrahim verilen isimlerin hiçbirini alamadı,endoğan adili ise sanırım mancini dönemi transferi ,tarık konusunda haklı olabilirsin ama onunda bu kadar rezil olabileceğini kim tahmin etti ki ?

Renkdaş iyi performans verse piyasası yükselecek.

Her türlü eli zayıflayan biz olacağız. Almasına alırız da geleceği kurtarıyoruz masalı anlatılması komik.
Oyuncu 11 için alınmıyor sonuçta rotasyon oyuncusu olacak ben teknik heyet beğenirse antrenmanlarda falan sezon sonu alınacağını düşünüyorum yoksa opsiyon tabi ki olmalıydı ben sadece bu oyuncu özelinde öyle çok sorun olacağını düşünmüyorum.

80A1B2AA-97BA-4003-B75C-3DAE5B195775.webp

likelayip silmis

İrfan için takasta sosa,deniz türüç, serdar aziz ve cisse 2 milyon euroda para önermişler galiba

Eğer bu adamların maaşlarının yarısını falan karşılayacaklarsa bence mantıklı hamle olur kabul etsinler işte..

İrfan kabul eder mi bilmiyorum ama

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fbde zaten 50 tane topçu var, bedavaya güzel temizlik olur. Göksel bunu kabul ederse gsaray düşnanlığını belli etmiş olur.
İrfan için takasta sosa,deniz türüç, serdar aziz ve cisse 2 milyon euroda para önermişler galiba

Eğer bu adamların maaşlarının yarısını falan karşılayacaklarsa bence mantıklı hamle olur kabul etsinler işte..

İrfan kabul eder mi bilmiyorum ama

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4M + Akbaba + %20 pay önersin bizimkiler. Terim, Akbaba'nın takasta kullanılmasını kabul etmiyorsa dinlemesinler.

DDB53B38-48F8-4EA6-91E8-F7D7FBA9A7CD.jpeg

Fb’nin attigi gol sonrasi tepkiler, Goksel’e dikkat :asd:

Fbde zaten 50 tane topçu var, bedavaya güzel temizlik olur. Göksel bunu kabul ederse gsaray düşnanlığını belli etmiş olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eder neden etmesin Türk futbolunun gelişimi adına hamleler yapmayı sever bu Koç yalakaları..

Biz istesek marcao

Onlar isteyince Serdar Aziz

diagne öncelikli isim değildi abdurrahim verilen isimlerin hiçbirini alamadı,endoğan adili ise sanırım mancini dönemi transferi ,tarık konusunda haklı olabilirsin ama onunda bu kadar rezil olabileceğini kim tahmin etti ki ?
Adil konusunu yanlis hatirlamisim da Terimin tutmayan 2 duzine transferi var. Diagne konusunda da listemde yok deyip veto etmeliydi. Kaldi ki klup icinde baskan kadar agirligi olan tek teknik adam( bu da saglikli degil tabi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt