Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Ne nakambası musapNakamba getirirse ok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne nakambası musapNakamba getirirse ok
Zorunlu olur ise evet. Zorunlu değil ise geçmiyor. Nzonzi seri lemina vs 15er civari opsiyonlari vardi kullanilmadi. Ffp ye girmedi.ya renktaş opsiyon olursa bu bedel transfer bütçesinden düşüyor diye kaç kere dedi burdakiler
diagne öncelikli isim değildi abdurrahim verilen isimlerin hiçbirini alamadı,endoğan adili ise sanırım mancini dönemi transferi ,tarık konusunda haklı olabilirsin ama onunda bu kadar rezil olabileceğini kim tahmin etti ki ?Vardi o imkan. Adiller, tarik camdallar, Diagneler hep imparatorun ok verdigi isimler. Seviyoruz ama objektif olalim .
lyundama da zorunlu mu idi opsiyonZorunlu opsiyon düşer renkdaş.
Zorunlu olmayan opsiyonda sıkıntı olmuyor ki.
Zorunlu opsiyon koyulmamali da zaten.
Normal opsiyon koysalar , en kotu birini satıp alırdık.
Oyuncu 11 için alınmıyor sonuçta rotasyon oyuncusu olacak ben teknik heyet beğenirse antrenmanlarda falan sezon sonu alınacağını düşünüyorum yoksa opsiyon tabi ki olmalıydı ben sadece bu oyuncu özelinde öyle çok sorun olacağını düşünmüyorum.Renkdaş iyi performans verse piyasası yükselecek.
Her türlü eli zayıflayan biz olacağız. Almasına alırız da geleceği kurtarıyoruz masalı anlatılması komik.
Burda İrfanı istemeyenler max seneye fb şikeyle italyaya satınca irfan piyasası olan adamdı bizim salaklar alamadı dicekler
İrfan için takasta sosa,deniz türüç, serdar aziz ve cisse 2 milyon euroda para önermişler galiba
Eğer bu adamların maaşlarının yarısını falan karşılayacaklarsa bence mantıklı hamle olur kabul etsinler işte..
İrfan kabul eder mi bilmiyorum ama
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
uyy bu nedur da diye bakarken yanlışlıkla basmıştır.Ekli dosyayı görüntüle 110108
likelayip silmis
Yanlışlıkla beğenmiştir evde yatarkenEkli dosyayı görüntüle 110108
likelayip silmis
Açılımınada kısaltmasınada canı yürekten katılıyorum ve diyorum ki Galatasaray Düşmanlarının AGS

Fbde zaten 50 tane topçu var, bedavaya güzel temizlik olur. Göksel bunu kabul ederse gsaray düşnanlığını belli etmiş olur.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adil konusunu yanlis hatirlamisim da Terimin tutmayan 2 duzine transferi var. Diagne konusunda da listemde yok deyip veto etmeliydi. Kaldi ki klup icinde baskan kadar agirligi olan tek teknik adam( bu da saglikli degil tabi)diagne öncelikli isim değildi abdurrahim verilen isimlerin hiçbirini alamadı,endoğan adili ise sanırım mancini dönemi transferi ,tarık konusunda haklı olabilirsin ama onunda bu kadar rezil olabileceğini kim tahmin etti ki ?
Onu zorunlu değil olarak açıkladılar.lyundama da zorunlu mu idi opsiyon