Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben cüneyte cücü senin nokta nokta yazdım küfür yazmadığım için 2 gün ceza verdiler febeye küfür edene muhtemelen bazı modaratörler en azından biri kesin 1 2 ay myc verir
Moderasyonun da mı içine sızmışlar renktaş?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderasyonun da mı içine sızmışlar renktaş?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hissiyat renktaş inşallah yoktur sızıntı ama benimki sadece hissiyat asla suçlama değil .Yoksa düşünsene bir Galatasaraylı febeli demekten daha ağır 1 bilemedin 2 küfür vardır en fazla

Ferro'da listedeymiş. Demek ki Luyindama için teklif var

fbye sansürsüz ana avrat küfreden ilk kişiye like verip + quote ederek alkışlayacak ve ceza alınca avukatlığını yaparak erken salınmasını sağlayacağım

eminim bana katılacak rtaşlarım da olacaktır

ewt buyrun küfrü görelim
Hazırmıyız. Çok güzel küfredebilirim. Sicilim biraz sıkıntılı. Zaten küfretmeye yer arıyorum bulamıyorum

Arkadaşlar duyum istiyorsanız içinizden biri olarak alın size gerçek duyum. Taylan antalyalinin abisi ergün antalyalı 11 senedir ve hala beraber çalışmakta olduğum fraport tav da beraber çalıştığımız iş arkadasim ve şu anda tatil de taylanin yanında. irfan la taylan da can ciğer olduğu icin aynı şeyi bende söyledim olm taylan oğulcan irfana baskı yapmıyor mu diye sordum aynen bana dediği şu: su anda ne taylan ne irfan hiç bişey bilmiyor bişey yapamıyorlar irfan fenerbahçeli ama Galatasarayı istiyor ama kanka deli paralar dönüyor inan kimse ne olduğunu bilmiyor dedi.

Ali Yavuz için Yousuf transferinde kiralık olarak verielcek deniyordu o transfer olmadı herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt