Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Normalde De Andre Yedlin gibi koş-koş topçuları ile oynama taraftarı değilim pek ama Feghouli'nin arkasına bu kadar atletik bir adamı izleme fikri beni sevindiriyor ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gündüz bişey yazdım renkdaş okumadın sanirimTwitter'a gerek yok. Taylan ve Oğulcan yeter. Terim konuşmuştur muhtemelen bu ikiliyle. Olay oyuncuya kalırsa bu nereye gideceği çok net belli.
Mohamed bizi istemiyormuş istemeyen oyuncu gelip yüksek performans vermez.
Kim dedi bunu?Mohamed bizi istemiyormuş istemeyen oyuncu gelip yüksek performans vermez.
Fbli itibar edilen duyumcu adam mıdırfebeli itibar edilen duyumcuya inanmak okey Galatasaraylı duyumcu itibarsız neyin kafası bu ,? febeli duyumcuya itibar edenler beni engellesin lütfen
Ben edebilirim hiç ceza almadım sicilden dolayı 1günlük parol ile istihrahat yazarsanız sevinirimfbye sansürsüz ana avrat küfreden ilk kişiye like verip + quote ederek alkışlayacak ve ceza alınca avukatlığını yaparak erken salınmasını sağlayacağım
eminim bana katılacak rtaşlarım da olacaktır
ewt buyrun küfrü görelim
Değildir misal senin paylaştığın haberi yapan herifFbli itibar edilen duyumcu adam mıdır
adam diyen adam değildirFbli itibar edilen duyumcu adam mıdır
Doğru rakam neymiş 12 milyon muOkan Buruk: "İrfan Can iyi bir profesyonel. Bulunduğu ortamda en iyisini yapmaya çalışan bir karakter. Transfer teklifleri ve görüşmeler olsa da, İrfan hep %100'ünü vermeye çalıştı. Doğru rakam verildiğinde alınabilir. Her oyuncu, doğru şartlarda alınabilir."
Yarin Basak ile gorusme varmis.Fener de bizde. Eger vaadettigin postun gecerlilik suresi yarin aksama kadar ise buyuk bir zevkle.fbye sansürsüz ana avrat küfreden ilk kişiye like verip + quote ederek alkışlayacak ve ceza alınca avukatlığını yaparak erken salınmasını sağlayacağım
eminim bana katılacak rtaşlarım da olacaktır
ewt buyrun küfrü görelim
Bu nerden çıktı şimdiMohamed bizi istemiyormuş istemeyen oyuncu gelip yüksek performans vermez.
14Doğru rakam neymiş 12 milyon mu
bunlar nesilden nesile GS düsmani. alayi bir olup ikinci bir muriqi olayi cikardilar. Seref yoksunlari. Irfan da bir yere kadar direnebilirDoğru rakam neymiş 12 milyon mu
irfan ya da mohamed arasina mohamedi secmisiz anlasilan
ben cüneyte cücü senin nokta nokta yazdım küfür yazmadığım halde 2 gün ceza verdiler febeye küfür edene muhtemelen bazı modaratörler en azından biri kesin 1 2 ay myc verirBen edebilirim hiç ceza almadım sicilden dolayı 1günlük parol ile istihrahat yazarsanız sevinirim
Okan Buruk: "İrfan Can iyi bir profesyonel. Bulunduğu ortamda en iyisini yapmaya çalışan bir karakter. Transfer teklifleri ve görüşmeler olsa da, İrfan hep %100'ünü vermeye çalıştı. Doğru rakam verildiğinde alınabilir. Her oyuncu, doğru şartlarda alınabilir."