Oğuz Özçelik
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 2.688
- 1.399
- 1.198
Nerede peki bu Umut Ofkeli'nin duyumu? Twitterda yok gibi birsey. Dm mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mostafa ve visca bu isi cozecektirBize duran top atabilen bir 8/10 no lazim
Biktim artik vallah biktim oyle bir biktim ki topun ondirekten donup bize kontra olarak donmesine
Caresizce sinir krizleri geciriyorum her korner ve frikiklerde
Ogrenilmis caresizlik gibi birsey duran toplarimiz resmen her atisda aci cekiyorum topun tamda hep ayni yere karavana gitmesine
Rakiplerimizin bizden +10 gol duran topdan atmasi resmen rezillik ya
Biktim artik viktim yemin ediyorum biktim usandim
@Umut ÖfkeliUmut Öfkeli kim beyler 10 sene önce geçti onun modası, Allah aşkına bu kadar inanmak istediginiz için böyle kişileri abartmayın
gomis - Jardel karisimi birseye benziyor. maasi o kadar düsük olmaz bence. luyi ve linnes kadar olurVideo'lar daki gibi güçlü ve fiziği sağlam ise bu ligde her türlü iş yapar.
Üstüne birde futbol aklı ve pozisyon bilgisi olursa tadından yenmez.
Bu şekilde maaşı düşük ve genç oyunculara yönelmeye devam etmeliyiz.
İnşallah başarılı olacak
sen neden bu kadar olumsuz birisin ?b
bakalim 2m dollari nasil cikaracagiz
Sponsor veyahut borçlanarak o para dolaylı yoldan oyuncuya gider bkz=göt sponsorluğu, çorap sponsorluğu etc. Oyuncu kendi bonservisini alır, takas için oyuncu varsa oyuncunun sözleşmesi karşılıklı feshedilir.hadi o nu kiraladin. 6 mio irfan icin nasil olacak? Luyindama ya teklif yok
Apo ile cengize var. Umulmadik bariyerler giriyor arayaHay limitinize so.....yın şimdi haa. Yeter lan bir bize mi var bu limitler..
Biz irfanı alırsak sınır gelmez.arif muhtesemen oyuncu degil katılıyorum ama iyi duran top atıyor ve bence akbilden dahada iyi oynar bizde dersen trabzondan gelen selcuk kadar varmı tabıkı yok
fakat millet inanmıyor ama yabancı sınırı herturlu gelecek yazın ah vahları cok görecez burada
ve ligte yerli havuzu en zayıf takım biziz cogu cöp yerlilerin fenerin irfanı istemesi bizim elimizi zayıflatmak hicbir oyuncu alamayalım diye her oyuncuya salca oluyorlar 36 yasındaym ben bunların bu denli kudurduklarını hatırlamıyorum
taraftar su anda cok duygusal ve polyanna bakıyor biraz realist bakabilse keşke
Kubatim gel cabuk