Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize duran top atabilen bir 8/10 no lazim

Biktim artik vallah biktim oyle bir biktim ki topun ondirekten donup bize kontra olarak donmesine

Caresizce sinir krizleri geciriyorum her korner ve frikiklerde

Ogrenilmis caresizlik gibi birsey duran toplarimiz resmen her atisda aci cekiyorum topun tamda hep ayni yere karavana gitmesine

Rakiplerimizin bizden +10 gol duran topdan atmasi resmen rezillik ya

Biktim artik viktim yemin ediyorum biktim usandim
mostafa ve visca bu isi cozecektir

ApdD.gif

Umut Öfkeli kim beyler 10 sene önce geçti onun modası, Allah aşkına bu kadar inanmak istediginiz için böyle kişileri abartmayın

Muslera
Yedlin - Donk - Marcao - Saracchi
Taylan - Youssouf
Visca - Feghouli - Onye
Mostafa​

Sat Luyi'yi 10 milyona
Kur su kadroyu
Sinerjiiiiiiiiiiiiii

Ben epey başkan ve yönetim gördüm dursunu saymıyorum çünkü o kulübün içine bilerek yerleştirilen bir hirsizdi gorevinide yaptı fakat bu yönetim kadar rezil.beceriksiz bir yönetim görmedim işi kılıfına uydurup 1 tane oyuncuyu 10milyon üzeri satmak zor degil ama cidelden çok reziller şahsen ne irfan ne Muhammed'e ne başka birini almalarina ihtimal vermiyorum

Video'lar daki gibi güçlü ve fiziği sağlam ise bu ligde her türlü iş yapar.
Üstüne birde futbol aklı ve pozisyon bilgisi olursa tadından yenmez.

Bu şekilde maaşı düşük ve genç oyunculara yönelmeye devam etmeliyiz.
İnşallah başarılı olacak

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
gomis - Jardel karisimi birseye benziyor. maasi o kadar düsük olmaz bence. luyi ve linnes kadar olur

hadi o nu kiraladin. 6 mio irfan icin nasil olacak? Luyindama ya teklif yok
Sponsor veyahut borçlanarak o para dolaylı yoldan oyuncuya gider bkz=göt sponsorluğu, çorap sponsorluğu etc. Oyuncu kendi bonservisini alır, takas için oyuncu varsa oyuncunun sözleşmesi karşılıklı feshedilir.
Kulübün cebinden 5 kuruş çıkmadan oyuncu alınır.

arif muhtesemen oyuncu degil katılıyorum ama iyi duran top atıyor ve bence akbilden dahada iyi oynar bizde dersen trabzondan gelen selcuk kadar varmı tabıkı yok
fakat millet inanmıyor ama yabancı sınırı herturlu gelecek yazın ah vahları cok görecez burada
ve ligte yerli havuzu en zayıf takım biziz cogu cöp yerlilerin fenerin irfanı istemesi bizim elimizi zayıflatmak hicbir oyuncu alamayalım diye her oyuncuya salca oluyorlar 36 yasındaym ben bunların bu denli kudurduklarını hatırlamıyorum
taraftar su anda cok duygusal ve polyanna bakıyor biraz realist bakabilse keşke
Biz irfanı alırsak sınır gelmez.
Fener şampiyon olursa yine gelmez.

Dediğin gibi yerli konusunda çok kötüyüz.
Ancak bir şekilde Taylan ve kılıç bizi bir süre götürür.
Halil gibi Ali Akman gibi bir kaç genci bulursak az da olsa önlem almış oluruz.

İnan şu an irfana teklif ettiğimiz 6 milyon Euro peşin parayı Bursa'ya keş ödesek elilerimdeki 3 yerli genci yarın florya'ya elleriyle getirirler.

Ali ,Burak İsmail
Benim demek istediğim irfana verilecek (10m olacak gibi) para ile Avrupa'dan 2 tane irfan gibi genç rahat bulursun.
Yada Bursa'nın 3 oyuncusunu ve bir iki tane daha genç oyuncu çok rahat buluruz.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt