Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 sene sözleşmen varsa bir nevi köle statüsünde oluyorsun.Acaba FİFA'lik olunsa, geçici lisansla oynasa ne ücret çıkar.10 m euro cikmaz hem de limit olayına takılmaz.Kumar oynanacaksa öyle oynansin.Sonucta İrfan'in aldığı para çok cüzi(850 B Euro tam emin değilim)Başakşehir'den.Maxsimun yıllık ücretleri toplamı ve önceki bonservis ücreti 1.75 m euro ile hesaplansa 5-6 arası istediğimiz rakamlara olur.

rıdvanı kucumsemeyın bu sene erdoganın en yakınındaki adamlardan açılışlarda bile hep yanında spordaki bütün işleri rıdvan üzerinden yurutuyor

sınırsız yetkili kimsede sorgulayamaz
hatırlatma
TastyOptimalHamadryas-small.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şaka maka Marcinho'yu alalım hakikaten 24 yaşında boşta Brezilyalı sağ bek. 2.8 milyon euro değeri gözüküyor. 2 yıl önce Milli takıma da çağrılmış. Büyük ihtimal defansif yönü zayıf ama hücumcu bir bek

Bunun ismi zaten avrupada 5 milyon eder, gelsin gelsin

4 sene sözleşmen varsa bir nevi köle statüsünde oluyorsun.Acaba FİFA'lik olunsa, geçici lisansla oynasa ne ücret çıkar.10 m euro cikmaz hem de limit olayına takılmaz.Kumar oynanacaksa öyle oynansin.Sonucta İrfan'in aldığı para çok cüzi(850 B Euro tam emin değilim)Başakşehir'den.Maxsimun yıllık ücretleri toplamı ve önceki bonservis ücreti 1.75 m euro ile hesaplansa 5-6 arası istediğimiz rakamlara olur.
Irfan istemedikten sonra zorla biryere gitmez

Ben baya bir takip ettim bu Mısır basınını. Problem Mohamed'den çok menajeri'nin Fransa diye ısrar etmesiydi. Onu ikna etmeye çalışıyor olabilir. Twitte Mohamed'in Galatasaray'ın teklifini değerlendirdiği şeklinde bir anlam çıkıyor. Bazı sayfalar sabah olan haberi akşam falan giriyor. Çok karmaşık. Millet her haberi paylaşıyor. Bir bakıyorum, dün olan haberi başka bir sayfa Copy-paste yapmış onu falan paylaşmışlar.
adamlar etkileşim kasıyor :D

Ozornwafor Fatih hoca tarafindan uzun zamandir stoper olarak degilde Taylan in yanina orta saha olarak deneniyormuş.Antremanlar da çok ta başariliymiş.ikinci yariya hazir olun diyor Savaş Çorlu..Yeni transferimiz H.O
Sallamış yav orta sahada oynaması imkansız o herifin oynasa bile gol atamayız

Modeste bize gelse belki güzel bir come back atacaktı ama kölne gidip 3 sezonda 11 gol atabilmiş.11 golün 6'sını almanya ikinci liginde atmış.4 gol 1 yıl önce. bu sezonda 1 golü var.

Yarınki programı Takdim ediyorum arkadaşlar :
09:00 / 12.00 ➡️ Saint Ettien in kredi çekip yine bir teklif yapacağı haberlerinin çıkması
12:00 / 15:00 ➡️ Mısırlı gazetecilerin is başı yapması ve Galatasaray in Muhammed’i kiraladı haberlerinin geçilmesi
15.00 / 18:00 ➡️ Transferde sona yaklaşıldı ancak tam olarak bitmedicilerin twitlerinin düşmesi
18.00/21.00 ➡️ Muhammed in bir iki güne imza atmak icin Türkiye ye gideceğine yer verilmesi
21.00 /00 ➡️ Konuyla ilgili tutarsız twitlerin atılması
Sövme ve kapanış 😀

Yarınki programı Takdim ediyorum arkadaşlar :
09:00 / 12.00 ➡ Saint Ettien in kredi çekip yine bir teklif yapacağı haberlerinin çıkması
12:00 / 15:00 ➡ Mısırlı gazetecilerin is başı yapması ve Galatasaray in Muhammed’i kiraladı haberlerinin geçilmesi
15.00 / 18:00 ➡ Transferde sona yaklaşıldı ancak tam olarak bitmedicilerin twitlerinin düşmesi
18.00/21.00 ➡ Muhammed in bir iki güne imza atmak icin Türkiye ye gideceğine yer verilmesi
21.00 /00 ➡ Konuyla ilgili tutarsız twitlerin atılması
Sövme ve kapanış 😀

Hahahaha ayen öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt