Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarınki programı Takdim ediyorum arkadaşlar :
09:00 / 12.00 Saint Ettien in kredi çekip yine bir teklif yapacağı haberlerinin çıkması
12:00 / 15:00 Mısırlı gazetecilerin is başı yapması ve Galatasaray in Muhammed’i kiraladı haberlerinin geçilmesi
15.00 / 18:00 Transferde sona yaklaşıldı ancak tam olarak bitmedicilerin twitlerinin düşmesi
18.00/21.00 Muhammed in bir iki güne imza atmak icin Türkiye ye gideceğine yer verilmesi
21.00 /00 Konuyla ilgili tutarsız twitlerin atılması
Sövme ve kapanış
Emeğe saygı layk

Irfan istemedikten sonra zorla biryere gitmez
Öyle ama kadro dışı kalir o zaman, önceki transferler hep öyle oldu.Sonrasi futboldan kopuş!Reel çözüm gerekli.Ogulcan gibi tek taraflı fes edip tazminatı göze alacak kulüp.Ya da başka formayla göreceğiz diğer transferde olduğu gibi.

Herhalde çok uğraştık olmadıyla bitiricez yine

Ozornwafor Fatih hoca tarafindan uzun zamandir stoper olarak degilde Taylan in yanina orta saha olarak deneniyormuş.Antremanlar da çok ta başariliymiş.ikinci yariya hazir olun diyor Savaş Çorlu..Yeni transferimiz H.O
Savaş Çorlu, Nevzat Dindar dediyse yalandır, muhtemelen kadro dışı kalır ya da kiralanır yabancı sınırı nedeniyle.

Ben baya bir takip ettim bu Mısır basınını. Problem Mohamed'den çok menajeri'nin Fransa diye ısrar etmesiydi. Onu ikna etmeye çalışıyor olabilir. Twitte Mohamed'in Galatasaray'ın teklifini değerlendirdiği şeklinde bir anlam çıkıyor. Bazı sayfalar sabah olan haberi akşam falan giriyor. Çok karmaşık. Millet her haberi paylaşıyor. Bir bakıyorum, dün olan haberi başka bir sayfa Copy-paste yapmış onu falan paylaşmışlar.

1 haftadir beynim eridi o sitelerde dolasirken. Cogu copy paste bile degil botla diger sitelerenden cekilmis taglar falan ayni hep.

Bu arada senin de dikkatini cekti mi bilmiyorum ama taraftarlari transfer mevzusundan cok uzak fark ettin mi
Tek tuk denk geldim cogunun haberi bile yok muhammed transferinden
Hala aldigi cezayi tartisiyorlar 😂

Adam ya yanlış anlaşıldı ya da aklınca dalga geçip r yaptı

Irfan Can yoksa yolun sonu degil. Apo'cugum şu arkadasi kap gel.

Ekli dosyayı görüntüle 110387
agzindan-kahve-puskurtmek-cuneyt-arkin-gif-yesilcam-gif.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler kalabalık yapmayın.

Saat 8 gibi St Ettiene ihaleyi devralacak, sabah 6 gibi yine bize gecer nöbet.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Beyler size ben demedimi, şu an St Ettiene'fe nöbet sırası.

Sabah 6ya doğru Mohamed bizde merak etmeyin.

Boyle devam eder, tam transfer sezonu kapandığı vakit, ihale kimdeyse Mohamed oraya gider, bir nevi rus ruleti.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Abdurrahim Albayrak transferi bitirmek icin devreye girer : Nedur lan sizin derdunuz ? Bu usaklar aylardır uğraşıyor bu transfer isiyle . Biz Kahire’ye geliriz , Siz İstanbul a gelirsiniz . Ve Şükrü kalemi imzalasınlar . 10 saniyeleri var 😀

1 haftadir beynim eridi o sitelerde dolasirken. Cogu copy paste bile degil botla diger sitelerenden cekilmis taglar falan ayni hep.

Bu arada senin de dikkatini cekti mi bilmiyorum ama taraftarlari transfer mevzusundan cok uzak fark ettin mi
Tek tuk denk geldim cogunun haberi bile yok muhammed transferinden
Hala aldigi cezayi tartisiyorlar 😂
Taraftar yorumlarını çok okumadım ama son maçlarında hatalı karar yüzünden maç tekrarı falan istiyorlardı. Tinerci bir tayfaya benziyor. Bir de yabancı sayısı seneye 5 olacakmış, onu öğrendim :LOL:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt