Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden her hafta mumya filmini izliyorduk ülkece desek aradaki buzlar erir mi?
akasya-durağı-sinan-2.webp

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Sarrachi
Ozornwafor
Taylan İrfan
Halil Mohammed Onyekuru

ozorn 6 da oynayabilir mi acaba

Ozornwaffle 'ı bir maçta denemişti hoca gençler maçıydı sanırım böyle bir planımız olabilir belki

bence o çocuk tutabilir solak hızlı fizikli kafa topu da olur tutabilir o bölgede sanki stoper için çok iyi değil ama ön liberoda kendini bulabilir gibi geliyor banada belki yenibir yıldız çıkartırız belli olmaz

koysak oynar mı sence renktaş kaldırırmı fiziği tempoyu Gökayu düşünmüştüm ama kiralık vermişiz
Çok bilmiyorum çocuğu ama epey övüyorlar. Ama sanırım şu an biraz erken gibi. Yani en azından bi sezon başı kampını as takımdaymış gibi geçirmesi gerek. Hoca o riske girmez çünkü bir anda çocuğu kaybedebiliriz de. Şu an sırıtır sanırım

Zamalek Komitesi Başkan Vekili Müsteşar Hişam İbrahim, Galatasaray Mustafa Muhammed'e katılma teklifinin yenilenmediğini, ancak baştan beri var olduğunu ve hala devam ettiğini doğruladı.

Kulübün önümüzdeki günlerde kararı tartışmak için hala konuları tartıştığını, ancak Saint Etienne'in dosyasını açmama kararı olduğunu belirtti.

Ve devam etti: Ve Türk teklifi Fransız kulübü ile aynı zamanda idi ve bu dosyayı Türk kulübüyle yöneten bir komite var ve dosya biter bitmez komiteye sunulacak ve uygun karar alınmış olacak.

Zamalek Komitesi Başkan Vekili Müsteşar Hişam İbrahim, Galatasaray Mustafa Muhammed'e katılma teklifinin yenilenmediğini, ancak baştan beri var olduğunu ve hala devam ettiğini doğruladı.

Kulübün önümüzdeki günlerde kararı tartışmak için hala konuları tartıştığını, ancak Saint Etienne'in dosyasını açmama kararı olduğunu belirtti.

Ve devam etti: Ve Türk teklifi Fransız kulübü ile aynı zamanda idi ve bu dosyayı Türk kulübüyle yöneten bir komite var ve dosya biter bitmez komiteye sunulacak ve uygun karar alınmış olacak.

yani

Abi cidden gözüm kör oldu, son 3 gündür ben hayatımda bu kadar Arapça görmedim.

Küçükken Kuran kursuna giderdim ben ozaman bile bu kadar Arapça okumadım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

irfan gelirse galatasarayruhu ben başakşehir geri adım atmadığı sürece vazgeçtik demiştim, başakşehir indirime gitti ve aldık der. alamazsak da galasevgisi ben kesin aldık demedim perşembe görüşme olacak dedim görüşüldü ve pahalı geldi alamadık der. her şartta iki taraf da sıvışacak malzeme bulur kendine.
Şu forumda tutunabilen bi duyumcu göremedik yav
Küfür edilmezse tutunurlar. Bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt