Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Eskiden her hafta mumya filmini izliyorduk ülkece desek aradaki buzlar erir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden her hafta mumya filmini izliyorduk ülkece desek aradaki buzlar erir mi?
Akrep Kral ve MumyaEskiden her hafta mumya filmini izliyorduk ülkece desek aradaki buzlar erir mi?

Bartuğ
Ozornwaffle 'ı bir maçta denemişti hoca gençler maçıydı sanırım böyle bir planımız olabilir belkiYokmu alt yapımızda ayağı temiz bi 6 numara koysak denesek
Ben yazdım biz her akşam mısır patlatıyoruz diye de ters tepti. Bi yerde yanlış yaptım sanırımEskiden her hafta mumya filmini izliyorduk ülkece desek aradaki buzlar erir mi?
Ozornwaffle 'ı bir maçta denemişti hoca gençler maçıydı sanırım böyle bir planımız olabilir belki
Çok bilmiyorum çocuğu ama epey övüyorlar. Ama sanırım şu an biraz erken gibi. Yani en azından bi sezon başı kampını as takımdaymış gibi geçirmesi gerek. Hoca o riske girmez çünkü bir anda çocuğu kaybedebiliriz de. Şu an sırıtır sanırımkoysak oynar mı sence renktaş kaldırırmı fiziği tempoyu Gökayu düşünmüştüm ama kiralık vermişiz
Hızını ne ara ölçtünüz yavbence o çocuk tutabilir solak hızlı fizikli kafa topu da olur tutabilir o bölgede sanki stoper için çok iyi değil ama ön liberoda kendini bulabilir gibi geliyor banada belki yenibir yıldız çıkartırız belli olmaz
Gökay Güney'in sözleşmesine 500bin ₺ opsiyon koymuşlar galiba. Bandırma bunu kullanacakmışkoysak oynar mı sence renktaş kaldırırmı fiziği tempoyu Gökayu düşünmüştüm ama kiralık vermişiz
Zamalek Komitesi Başkan Vekili Müsteşar Hişam İbrahim, Galatasaray Mustafa Muhammed'e katılma teklifinin yenilenmediğini, ancak baştan beri var olduğunu ve hala devam ettiğini doğruladı.
Kulübün önümüzdeki günlerde kararı tartışmak için hala konuları tartıştığını, ancak Saint Etienne'in dosyasını açmama kararı olduğunu belirtti.
Ve devam etti: Ve Türk teklifi Fransız kulübü ile aynı zamanda idi ve bu dosyayı Türk kulübüyle yöneten bir komite var ve dosya biter bitmez komiteye sunulacak ve uygun karar alınmış olacak.
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Sarrachi
Ozornwafor
Taylan İrfan
Halil Mohammed Onyekuru
ozorn 6 da oynayabilir mi acaba
Rdaş forum ikiye ayrıldı gelsin gelmesin muhabbeti
Bi duyumun varsa söyle yoksa boşa heyecan yaptırma bize
irfan gelirse galatasarayruhu ben başakşehir geri adım atmadığı sürece vazgeçtik demiştim, başakşehir indirime gitti ve aldık der. alamazsak da galasevgisi ben kesin aldık demedim perşembe görüşme olacak dedim görüşüldü ve pahalı geldi alamadık der. her şartta iki taraf da sıvışacak malzeme bulur kendine.
Küfür edilmezse tutunurlar. Bu kadar basit.Şu forumda tutunabilen bi duyumcu göremedik yav
imkansiz