Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımı gram düşünmeyen tek derdi istatistlik kasmak olan girdiği 20 pozisyondan lütfen 1 ini atan diagne gidiyor diye üzülmeyin

zirt pirt sakatlanmayip surekli gol atabilen bir forvettir kendisi

bu takimda onun kadar duzenli gol atabilen topcu yok

Aslan News

@Aslanews

Zamalek, Diagne'yi istiyor. (Btolat)

ÖS 1:00 · 27 Oca 2021·TweetDeck

1611741922783.webp

Diagne transferinden FFP butcemize 2 milyon euro gelecek.

800bin kira diyorlar, yarim sezonluk maasini da daha once yaptigimiz gibi kira ucretine yansitirlar. Totalde 2 milyon euro.
şunu falcaoda yapabilseydik keşke maaşını verip bonservis olarak alsak dünya kadar limit olurdu ;D

son günler Youssuf'u da bi sponsor hediye eder bize seyredin yurt içinde ffp engelini aşmak kolay

@ClubRegista: Makedon basını, Leeds United ile sözleşmesi 30 Haziran 2021’de sona erecek olan 28 yaşındaki Makedon sol bek Ezgjan Alioski’nin Galatasaray ile anlaştığını iddia etti. Alioski, Leeds’in en az kazanan oyuncularının başında geliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sol kanat ve ortasaha da oynayabiliyor aynı zamanda diye biliyorum, hatta bir ara 10 numara giyiyordu Leeds te

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne transferinden FFP butcemize 2 milyon euro gelecek.

800bin kira diyorlar, yarim sezonluk maasini da daha once yaptigimiz gibi kira ucretine yansitirlar. Totalde 2 milyon euro.
Evet bende öyle dusunuyorum, ve bu 2 milyon Mohamede gider. Bence Diagneyin anlasmasi hazirdi ama hoca izin vermemistir yeni golcu isi beli olunca gitmeye. Bu demek oluyor ki yeni golcule anlasildi, bu Mohamed mi olur yada baska mi o yakinda beli olur...

umarım fos çıkmaz mostafa mohammed

derler ya gelen gideni aratır ;D

Kulübe üye olmuş olsam sırf şu Diagne serüveninden dolayı asla ibra etmezdim.

Yaşı genç, sakatlık sorunu yok, siyahi ve müslüman. Her şeyden önce gol makinesi bir adam.
Yani Arap yarımadasına bu adamı satamamak uğraşılsa yapılamayacak bir şeydi. Şimdi 800k için kirala çöp olsun orada tekrar gelsin.
WBA kaleye gidemiyor Diagne nasıl gol atsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt