Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 Haz 2023'de sözleşmesi bitiyor. Diagne ile ilgili bunu görünce kahroldum. 2023 Haziran'a kadar biz nasıl bunu elden çıkarıcaz
Vay be plnin paylaşamadığı adam
Orası sana bana kalmaz be renktaş. Büyük takımların ilk baktığı yerler zaten Fransa 2. Lig ve Portekiz. Çünkü Afrika ve Güney Amerika'dan gelen futbolcuların piştikleri yer buralar. Afrika-Fransa 2. Lig-Bundesliga veya Güney Amerika-Portekiz-LaLiga örneklerini görüyoruz genelde. Yani sana bana anca Carole falan düşer oralardan ucuza. Ama 5-6 milyon euroya taş gibi topçu bulursun oralardan. Burada bazıları da çıkıp "Fransa ikinci ligden alınacak bir topçuya o paralar verilir mi yhausdaıd???" der. İki sene sonra Chelsea'de görünce de o yaptıkları yorumları unuturlar.FRANSA 2. liginden oyuncu alsak nasıl olur sizce?
bizim ligden aşağıda mıdır kalitesi?
anadoludan 5-6 m eurolara oyuncu almaktansa buradan 1-2 m eurolara sözleşmesinin son senesindeki topçuları alabiliriz. atıyorum burada 20 gol atan forvet süperligde 20 gol atan forvetten kötü değildir kanımca...
biri de altta şu şekilde yazmış yarıldımEvet bu adam, don't go king kong falan tweetlerini yutmus anlamina geliyor.