Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Mustafa Mohamed did not go to Zamalek today in preparation for the end of the procedures for joining the Turkish Galatasaray”

inşallah gelmez mohamed,hiç bi transfer olmaz.bunu hakediyosunuz

zamalak.tv iskenderiyenin en güçlü paşası kulüp binasında

abdpasa.webp

Bu hanimefendi de yarin ucuyor
2+3 mio diyor

Idmana cikmamis yine muhammed

Mustafa Muhammed, Galatasaray, Türkiye'ye katılma prosedürlerinin sona ermesi için bugün Zamalek'e gitmedi.

Ulan 1 milyon euro ya 1 milyon. Elin kıçı kırık boavista sı bile getiriyor biz alamıyoruz arkadaş.

20210127_163826.webp

Bu mohammed 2021 model tetteh kişisel görüşüm.Adamın mısır gibi ligde istatistikleri ortalama.Diagnenin konuşulan rakamlara gidişi ve bu adamın o rakamlara gelişi hiç doğru gibi gelmiyor. Ben olsam diagneyle devam ederim.

“Zamalek officials reached an agreement with the Turkish Galatasaray club to loan Mustafa Muhammad during the current Mercato for a season and a half for $ 2 million, with the right to buy the player for $ 3 million, according to the report.The player is scheduled to travel to Turkey tomorrow, Thursday, in order to transfer to his new team”

4.5 alacagiz onyekuruyu 4.5 oyle topcu buluyorsan getir oynatalim dedigin gibi sadece bizim ligi seyrediyorum bizim ligi birak sadece bizim maclari seyrediyorum ama buna ragmen senin gormeediklerini goruyorum sen Avrupadan futbol izlemeye devam et Vizyon Bey.Kadikoyde feneri Darmaduman edecek kac tane topcu bulabileceksin?Vizyonn nnnnnnnn
Su uslubunu ne zaman duzelteceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt