Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
“Mustafa Mohamed did not go to Zamalek today in preparation for the end of the procedures for joining the Turkish Galatasaray”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 saat önce forumda alıyorduk şimdi herkes karalar bağlamış yine. Kim olumsuz duyum kustu yine?fenerbahce almıs
Ya yeter ulan bunak herifs.rdop: transfer ya olacak ya olmayacak
![]()
bişey oldugu yok ,kasınıyolar ama umarım hiç kimseyi almayız,ağlar durur burdakiler1 saat önce forumda alıyorduk şimdi herkes karalar bağlamış yine. Kim olumsuz duyum kustu yine?
İyi de Yağız Abi gibi muhabir Fener'de ve Beşiktaş'ta da yok. Bizzat tanıdığım için demiyorum adam rakipsiz. Keşke Galatasaraylı olsaydı. Veya onun gibi bir Galatasaray muhabiri olsaydı.Hic sevmem ama bir tane Yagiz etmiyorlar muhabirlerimiz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdülbaki hanım dediyse h.o
Su uslubunu ne zaman duzelteceksin4.5 alacagiz onyekuruyu 4.5 oyle topcu buluyorsan getir oynatalim dedigin gibi sadece bizim ligi seyrediyorum bizim ligi birak sadece bizim maclari seyrediyorum ama buna ragmen senin gormeediklerini goruyorum sen Avrupadan futbol izlemeye devam et Vizyon Bey.Kadikoyde feneri Darmaduman edecek kac tane topcu bulabileceksin?Vizyonn nnnnnnnn