Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence her türlü 6 numaraya evrilebilir. Oynadığı dakikalarda ayağına çok hakim ve atletik olduğunu gördük. Tabii benim görüşüm. Belki de hiç olmaz orada bilemem.
Yaklaşık uzatmalar hariç 5-6 dakika anca süre aldı sanırım.
Bu süre zarfında ayağına çok hakim olduğunu anlaman gerçekten şaşırtıcı. 2 metre boy olup iyi topçu olan en fazla 4-5 oyuncu vardır. Bu boydaki birinden çevik ve dengeli olmasını bekleyemezsin. Ayrıca dayanıklılığı da ne kadar çalışırsa çalışsın o bölge için gerekli düzeye gelmeyecektir. Ve bunlar 6 numara için olmazsa olmaz özelliklerden..

Bu saydığın adamlar kaç maç oynadı? Oynadıkları maçlarda da mecburiyetten oynamadı mı? Alternatifi olsa oynar mı, hoca boş yere mi verdi transfer listesini?

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yoo bence hiçbiri mecburi değildi. Ne etebo ne ömer. Bu ikisini bıraksan alt ligde bile anca sonradan oyuna girerler. Akbaba ne yazık ki futbolu unuttu ama daha acısı hoca onu sürekli sahada unutuyor. Babel ise :D :D :D

Irfan yerine bakesetas alalim sol içe. Müthiş topcu. 4-5e biter

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaklaşık uzatmalar hariç 5-6 dakika anca süre aldı sanırım.
Bu süre zarfında ayağına çok hakim olduğunu anlaman gerçekten şaşırtıcı. 2 metre boy olup iyi topçu olan toplasan 4-5 oyuncu anca vardır. Bu boydaki birinden çevik ve dengeli olmasını bekleyemezsin. Ve 6 numara için olmazsa olmaz özelliklerden..

Eğer çeviklik olmazsa olmaz ise Yusuf hiç olmaz. Donk onun yanında Amartey gibi kalıyor. Bizim başka bir 6 numara bulmamız lazım.

Bence her türlü 6 numaraya evrilebilir. Oynadığı dakikalarda ayağına çok hakim ve atletik olduğunu gördük. Tabii benim görüşüm. Belki de hiç olmaz orada bilemem.
Nijerya U20’de 2 macini izledim sol stoper olarak oynadi orada. Bizim takimda dogru durust izlemedik ama sirf hoca 10dk 6 numara oynattigi icin taraftar 6 numara olur diyor ama bence olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt