Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.463
- 8.808
- 1.698
Bu yapılan bağışlar biseye yaramıyormu ya ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Dünyada trilyon tane scout ekibi adamlar sana faydalı futbolcuları bulmuş (coulibaly, moder, mohammed, szalai vs.)Yönetim ve başkanın görevi bu isimletri kadroya katmak.Bu futbolculardan birini bile alamadın.Olurmu canim, sayin Fatih Terim ve muhtesem scout ekibimiz 10milyonluk Irfan pesinde! Sonrada capsiz yonetime suc bulurlar adam alamiyorlar diye. Tamam yonetim rezalette, siz ne is yapiyorsunuz usta. Irfan'imi izlediniz bunca zaman. Kulup tarihinin acik ara en kotu yonetim, teknik kadro, scout ucgeni var malesef.
Bu saydığın adamlar kaç maç oynadı? Oynadıkları maçlarda da mecburiyetten oynamadı mı? Alternatifi olsa oynar mı, hoca boş yere mi verdi transfer listesini?Etebo, Ömer Bayram, Akbaba, Linnes, Babel varken bu cümle çok eğreti durdu be
Ne kadar bilmiyoruz.Bu yapılan bağışlar biseye yaramıyormu ya ?
İrfanla anlaşmak üzereyiz renktaş, Muhammet Mustafa’yı Mısırdan kiralayabiliriz, Kaan Ayhan transferi perşembeden önce açıklanmaz ama Kaan Galatasarayın da kaptanı olacak.Yok mu yalan bir forvet haberi fb maçına babel ile çıkacağız bu gidişle
olimpiyattaO maca odakliyiz derler. Mac nerde oynaniyor
Biri 6 numara, digeri sol stoper.Bu arada benim görüşüm Ozornwafor, Yusuf'tan çok daha fazla potansiyele sahip. 1.5 falan bayılacağımıza Ozorn oynasın.
Oyuncunun kafası bulandı müslüman ülkesi olduğu için Türkleri istedi hapse giren yönetim asla izin vermeyecekti ama idare için gelen yönetimin Türklere yaklaşımı farklı oldu forvet aldıklarında salacaklar diyoNe diyor bu. Arapça bilen var mı?
Biri 6 numara, digeri sol stoper.
Kol gibi transferler yaptin tebrik ederimİrfanla anlaşmak üzereyiz renktaş, Muhammet Mustafa’yı Mısırdan kiralayabiliriz, Kaan Ayhan transferi perşembeden önce açıklanmaz ama Kaan Galatasarayın da kaptanı olacak.
Kol gibi transferler yaptin tebrik ederimİrfanla anlaşmak üzereyiz renktaş, Muhammet Mustafa’yı Mısırdan kiralayabiliriz, Kaan Ayhan transferi perşembeden önce açıklanmaz ama Kaan Galatasarayın da kaptanı olacak.
Denemez renktas ezberci kendisiBence her türlü 6 numaraya evrilebilir. Oynadığı dakikalarda ayağına çok hakim ve atletik olduğunu gördük. Tabii benim görüşüm. Belki de hiç olmaz orada bilemem.