Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca inadını kırsada, kendisininde tanıdığı iyi bir sportif td getirse, Abdül ile elimiz boş dönüyor ancak. Menajer dışında oyuncu getiremiyoruz kaç yıldır. Alan transferinde olan fiyasko hala aklımda.

Davilla olmasa yurt dışı transfer yapamayacaz. Halil transferinde bile adamın babası rol oynamış yoksa onu bile alamayacaklardı beceriksizler.

Olurmu canim, sayin Fatih Terim ve muhtesem scout ekibimiz 10milyonluk Irfan pesinde! Sonrada capsiz yonetime suc bulurlar adam alamiyorlar diye. Tamam yonetim rezalette, siz ne is yapiyorsunuz usta. Irfan'imi izlediniz bunca zaman. Kulup tarihinin acik ara en kotu yonetim, teknik kadro, scout ucgeni var malesef.
Hocam Dünyada trilyon tane scout ekibi adamlar sana faydalı futbolcuları bulmuş (coulibaly, moder, mohammed, szalai vs.)Yönetim ve başkanın görevi bu isimletri kadroya katmak.Bu futbolculardan birini bile alamadın.

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok mu yalan bir forvet haberi fb maçına babel ile çıkacağız bu gidişle
İrfanla anlaşmak üzereyiz renktaş, Muhammet Mustafa’yı Mısırdan kiralayabiliriz, Kaan Ayhan transferi perşembeden önce açıklanmaz ama Kaan Galatasarayın da kaptanı olacak.

İrfanla anlaşmak üzereyiz renktaş, Muhammet Mustafa’yı Mısırdan kiralayabiliriz, Kaan Ayhan transferi perşembeden önce açıklanmaz ama Kaan Galatasarayın da kaptanı olacak.
Kol gibi transferler yaptin tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt