Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazılarının beğenmediği Ünal Aysal tarzı güçlü bir başkan güçlü bir yönetim olsaydı abartmıyorum ffp filan hikaye irfanida bu misirli cocuguda 1 haftada bitirirdi özellikle irfan olayı heryaniyla rezillik

Sevgili hocamız bu yönetime gösterdiği sabrı Aysal başkanıma gösterseydi bugün bambaşka bir seviyede olabilirdik

şu şekil time da geziyorum

Ekran görüntüsü 2021-01-27 175917.webp

Katil niye istiyorsun renktas? O adamin ülkeden cikma sansi yoktur normalde. Arabayla iki kisiye carpip kacmis. Biri ölmüs diye haber vardi.

O haberleri bilmiyordum renktaş. Boştaki oyunculara bakınca dikkatimi çekmişti bende şaşırdım hatta niye hiç bir kulüp almıyor diye

Kaç yaşında anaanneme attım mohamedin yazdığını koca kadında transfer işine girdi ben tam emin olayım diye ona sordum bu çocuğu zorla tutmaya çalışıyorlar oğlum üzülmüş çocuk yazık dedi bize gelmek istiyor belli ki kulübü arıza çıkarıyor kalsın diye

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yolun acik olsun king kong, normal sartlarda özlemezdim seni ama bu yönetim sanki seni özletecek gibi

en guzel tassagi da bu zamalek sayfasi gecti sizinle,yarin istanbula geliyor dedi bikac saat once mesela,simdi de yine alay ediyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt