Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumsuz ilk kurşunlar atılmaya başlandı.

Yarın İrfan Can görüşmesinden sonra diğer olumsuz haberler de gelmeye başlar.

Ufaktan alıştırın kendinizi Onyekuru ve Halil ile transferi kapattık.

Jorgensen bu sene hollanda gibi yumuşak bir ligde 3 gol atmış.Bizim burdaki insan azmanı stoperler yok eder onu.İghaloyu alalım bari.

Arkadaşlar tekrar yazıyorum, her haberde doğrudan olumsuz havaya kapılıyorsunuz. Oyuncu bize gelmek istiyor, mısır kulubüylede dün akşam anlaşıldı tamam dendi. Her transferde olduğu gibi komisyon konularında sorun yaşanıyor. Yarın olumlu haberlerin geleceğini cuma günüde kap bildiriminin yapılacağını düşünüyorum. Teklifimiz 3.5 m euro değil, taksitli şekilde 4.5 m euro.

Diagne kesin olarak gidiyor, takım ligde kalırsa zorunlu satın alma devreye girecek.

Yadlin konusunda oyuncuya teklif yapıldı cevap bekleniyor.

Kaan Ayhan ve Gelson transferleri söz konusu değil.

Allahin belalari sabir sabir sabir gene sun gunlere getirdiler son gun de ffp deyip cikacaklar isin icinden ama.olsun bu sene sizden kurutulacagiz sizin Yerinize Tekrar dursun gelse bile olur

Mostafa Mohamed, Zamalek yetkilileriyle görüştü ve Al-Ahly Köprüsü'nde ısrar ediyor

hhaaaaa namert köprüsü mü lan bu

1611760107547.webp

Yapılan ileri tetkiklerinin ardından sağ üst arka adale grubunun dış yanını oluşturan biceps grubunda kanama tespit edilen Sofiane Feghouli’nin tedavisine başlandı.

feghouli'nin bu sakatlığı ne kadar sürecek acaba ?
fikstürün en zor yerine geldik ve en yaratıcı oyuncumuz sakatlandı.
eğer ciddi bir durum ise kalan kısıtlı sürede onun bölgesine de transfer hamlesi yapılmalı.

Diagne gidiyo
Ali kiralandı
Falcao diye biri zaten yok

bitek babel kaldı elde

babel
Halil
Oğulcan hattına hazır olalım

Arkadaşlar tekrar yazıyorum, her haberde doğrudan olumsuz havaya kapılıyorsunuz. Oyuncu bize gelmek istiyor, mısır kulubüylede dün akşam anlaşıldı tamam dendi. Her transferde olduğu gibi komisyon konularında sorun yaşanıyor. Yarın olumlu haberlerin geleceğini cuma günüde kap bildiriminin yapılacağını düşünüyorum. Teklifimiz 3.5 m euro değil, taksitli şekilde 4.5 m euro.

Diagne kesin olarak gidiyor, takım ligde kalırsa zorunlu satın alma devreye girecek.

sen-ne-konusuyorsun-lan-degisik_696273.jpg

Ya birader zaten ortalık karışık git kendi forumunda takıl.

Mesut'u 3 milyon euro maaşa bağladık leennnn diye sevin falan... Ne işin var burada?

Son düzenleme:

Dede kaça kiraladık peki 4.5 ise kimi sattık

Halil boş yere alınmadı diagne gider mohammed gelmez o paralarla ndayishimiye alınır

bu işin sonunda inşallah yine bizden birileri bunları dövmeye çalışmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt