Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan ile visca cezalı mı ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sakat adaşım sakat , öyle bi soruyonki sanki bu çapsız yönetim alacak gibi umudun var
tenor%20(5).gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özellikle genç arkadaşların heyecanını anlıyorum ama bu Mohammed 'e bu kadar fazla anlam verilmesini anlayamıyorum açıkçası. Taraftarlar arasında adamın 90 dakika 3 maçını izleyen kişi sayısı eminim bir elin parmağını geçmez. Tek güvencemiz scout ekibi ki onlarında yanılma payı var sonuçta belli olmaz.

Yönetim açısından sıkıntı olan bu adamın gelmeyişi değil. Profesyonel dünyada bu sıkıntılar çıkabilir illaki. Ancak adamın alternatifinin 31 yaşında oluşu başka hiçbir alternatifinin olmayışı, şu ana kadar uğraşılmamış olması büyük sıkıntı. Bakalım nasip inşallah takımımız adına en iyisi olur..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mohammedi alamadık tamam başka transfer yapamayiz bence kapattık transfer işini Halil ve Onyekuru'yu alarak Diagne ile Ali Yavuz'u kiralik gönderdik forvette Babel, Halil Dervişoğlu ve sakat Falcao rotasyonu yeter ilk 5'e girmek icin sonra Mayıs'ta giderler yeni Başkan gelir yaz transfer sezonuna kalır tüm hayaller

Bitsin de şu transfer dönemi rahatlasak basiretsiz yönetimler kaderimiz oldu resmen...

2 saat yoktum ne oldu kaptırdık mı adamı

24 saat uzun bir zaman.
Bu Fransızlarla Mısırlıların anlaşması bozulsa.
Bizim dediğimiz şartlarda bu arkadaş gelecek ve armayı öpecek.
Her şey tatlıya bağlanmış mı olacak?

Halil var . Onyekuru ve ya Babel forvete çekilebilir. Üstüne birde forvet tecrübesi olan Donk var. 🤣

Haluk Yürekli'ye inanmalı mıyız dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt