Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar bize döndü adam. Dünkü eski haberde olabilir ama Saint Etienne'e kapılar kapalı, Galatasary ile sorunların bir an önce çözülmesi için Mohamed ile görüşülüyor demiş. 4,3 mln takipçisi var

Özellikle genç arkadaşların heyecanını anlıyorum ama bu Mohammed 'e bu kadar fazla anlam verilmesini anlayamıyorum açıkçası. Taraftarlar arasında adamın 90 dakika 3 maçını izleyen kişi sayısı eminim bir elin parmağını geçmez. Tek güvencemiz scout ekibi ki onlarında yanılma payı var sonuçta belli olmaz.

Yönetim açısından sıkıntı olan bu adamın gelmeyişi değil. Profesyonel dünyada bu sıkıntılar çıkabilir illaki. Ancak adamın alternatifinin 31 yaşında oluşu başka hiçbir alternatifinin olmayışı, şu ana kadar uğraşılmamış olması büyük sıkıntı. Bakalım nasip inşallah takımımız adına en iyisi olur..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biraz şans biraz beceri.
Zamaninda Terim'e Salah mi Bruma mi demisler, Fatih Terim Bruma'yi secmis.

Zoruma giden şey Mostafa değil yürüsün gitsin zaten de kulübün itibarı iki paralık oldu yav abv

Oyuncunun st ettiene gitmek istediği netleşti gibi. Burdan olursa artık oyuncu lanet olsun tamam Galatasaray'a gidiyorum derse anca olur gibi.
Oyuncu neden st ettiene'yi istiyor daha fazla maaş mi teklif etmişler yok aynı paraya bizim yerimize onları tercih ediyorsa zaten hiç gelmesin boşuna vizyonerligi şampiyonluga oynayan takım değil de küme dusmeme mücadelesi veren takım olan oyuncudan bi bok olmaz

sorun Mohammed'de değil arkadaşlar,onu bize getirebilmeyi ikna edemeyen vasıfsız yönetimden kaynaklanıyor.
Cengiz ve ekibi şuana kadar gördüğüm en beceriksiz en iş bilmez ekip benim gözümde. Umarım asla ama asla bir daha böyle beceriksizler ordusu Galatasaray yönetimine tabii olmaz!

Renkdaslar olay özetle şu oyuncu ısrarla ST ettieni istiyor. Ama klüp onlarla sorunlu olduğu için ,bizle anlaşma noktasına kadar geldi. Şimdi naz,caz yapıyor oyuncu. Zamalek te hafiften sinyal çaktı. Onlarında yapacak birşeyi yok. Belli olmaz ama mohamed tamam kabul ediyorum dediği an gelecek bize. Ama durum anlık negatife döndü.

Mısırdan topçumu çıkar yav topu görse bonba zannedecek bi de nazlanıyor lale. Almayın kalsın ortalıkta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt