- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
Babam olsa inanmam artık transfer dönemindeHaluk Yürekli'ye inanmalı mıyız dostlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babam olsa inanmam artık transfer dönemindeHaluk Yürekli'ye inanmalı mıyız dostlar
DeğilBuldum ztn xd
apo küfürü+ iyi gün kadinküfür xd
Biraz şans biraz beceri.Özellikle genç arkadaşların heyecanını anlıyorum ama bu Mohammed 'e bu kadar fazla anlam verilmesini anlayamıyorum açıkçası. Taraftarlar arasında adamın 90 dakika 3 maçını izleyen kişi sayısı eminim bir elin parmağını geçmez. Tek güvencemiz scout ekibi ki onlarında yanılma payı var sonuçta belli olmaz.
Yönetim açısından sıkıntı olan bu adamın gelmeyişi değil. Profesyonel dünyada bu sıkıntılar çıkabilir illaki. Ancak adamın alternatifinin 31 yaşında oluşu başka hiçbir alternatifinin olmayışı, şu ana kadar uğraşılmamış olması büyük sıkıntı. Bakalım nasip inşallah takımımız adına en iyisi olur..
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyuncu neden st ettiene'yi istiyor daha fazla maaş mi teklif etmişler yok aynı paraya bizim yerimize onları tercih ediyorsa zaten hiç gelmesin boşuna vizyonerligi şampiyonluga oynayan takım değil de küme dusmeme mücadelesi veren takım olan oyuncudan bi bok olmazOyuncunun st ettiene gitmek istediği netleşti gibi. Burdan olursa artık oyuncu lanet olsun tamam Galatasaray'a gidiyorum derse anca olur gibi.
Spordaydim takip edemedim
1i gelismeleri ALIŞTIRA ALIŞTIRA ozetleyebilir mi
Mohamed Fransa'ya gidebilir orayı tercih etmişte olabilir ama bu sayfa iyice leş oldu doğru duyumu yok
Mohamed ettieni istiyor zamalek ettienele anlaşıyor biz de başını alıyoruzSpordaydim takip edemedim
1i gelismeleri ALIŞTIRA ALIŞTIRA ozetleyebilir mi