Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.360
- 25.687
- 2.598
Jagne ile sampiyon olamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama Zamalek'in gerçek hesabıymış. Resmi Youtube sayfaları da paylaşmışMustafa Muhammed Ashan gibi Elly mümkün Mustafa Muhammed ödünç Khalna iletim oyuncu Türk kulübüdür de Türk Saray olduğunu Mohammed İnternet ben saygı Ç iyi emek Bak yeri zorla özür dileriz kulübün ilk çıkarları olması olası ihtiyacını dilek asla eski Zamalek ve tiner ve beğenilen yeni Shi harika olduğunu İnşallah taraftarlarımız, tüm iyi ve Mustafa iyi Hikon Fein sonraki aşamada, İnşallah, her yerde adlandırılabilir profesyonellik başlangıç noktası ve ders olması, İnşallah anlamı nerede Ismi
Bu ne xd
Cok ekstra performanstan kasit nedir
Trezeguet burdan direk pl yapti da onun icin soruyorum
Böyle giderse daha çok alırız o dediğindenBizde Irfani baladik ama Babayi aldik
Bilmiyorum ama Zamalek'in gerçek hesabıymış. Resmi Youtube sayfaları da paylaşmış
Mohamed yarın saat 11 gibi yine bize transfer olur.
Ne oluyorsa akşam 18'den sonra oluyor. ASSE vampir gibi güneş batınca saldırıyor Zamalek'e

Biri golcü diğeri kanat. Trezeguet oynadığı takıma göre baya iyi performans verdi.
Demek istediğim Diagne kadar gol atsa 2 sezon istikrarlı hemen elimizden alırlar. Hayvani performanstan kastım o.
Twitler silinmismi, acilmiyor?Amin Allahim
Yahu sörloth büyük oynadı da leipzige transfer yaptı,marcao lig performansıyla roma’dan teklif aldı,Ndiaye çöpü yarım sezon oynadı premir lige gitti,kazma muriqi elin laziosuna gitti sayimi daha zaten ligue 1’de iyi performans gösteren adam burda mislini gösterir o performansın yav çok abartmıyomusunuz