Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Muhammed Ashan gibi Elly mümkün Mustafa Muhammed ödünç Khalna iletim oyuncu Türk kulübüdür de Türk Saray olduğunu Mohammed İnternet ben saygı Ç iyi emek Bak yeri zorla özür dileriz kulübün ilk çıkarları olması olası ihtiyacını dilek asla eski Zamalek ve tiner ve beğenilen yeni Shi harika olduğunu İnşallah taraftarlarımız, tüm iyi ve Mustafa iyi Hikon Fein sonraki aşamada, İnşallah, her yerde adlandırılabilir profesyonellik başlangıç noktası ve ders olması, İnşallah anlamı nerede Ismi

Bu ne xd
Bilmiyorum ama Zamalek'in gerçek hesabıymış. Resmi Youtube sayfaları da paylaşmış

galasevgisi adını kolpasevgisi olarak değiştirdiğini KAP'a bildirdi.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse yine ağzımıza bir parmak bal çalıp transferi kapattılar

sinirlerimizi bozduğumuzla kaldık

Diagneye hak veriyorum adama git git diyorsun gidiyor sonra son gün yok kalacaksin yapiyorlar adamda psikolojisi kalmadi bende olsam top
Oynamam.

Allah belanızı versin ve kardeşim kaç oldu artık ya ne aptal insanlarsınız ya ne yaptıkta başımıza bela oldu bu yönetim ya

cagne de giderse bunu alırız artık hücuma

ECFu3CsWkAE-2HL.webp

Biri golcü diğeri kanat. Trezeguet oynadığı takıma göre baya iyi performans verdi.

Demek istediğim Diagne kadar gol atsa 2 sezon istikrarlı hemen elimizden alırlar. Hayvani performanstan kastım o.

Fransa her turlu bizden iyi vitrin ama bizim ligde eskisinden daha cok takip ediliyor (scout anlaminda)

Diagne kadar olmasa bile 15 20 civari atsa yine transfer yapabilirdi burdan kafa yerlere.

Taraftarim objektif bakamiyorum belki ama fransa 16.sini tercih etmezdim ben gsden teklif almisken

Saint-Étienne şerrolara bak twit altına doluşmuşlar, bunlara söverek dejarz olabilirsiniz renktaşlar

Dönemin başında kimseyi almayacağız deseler bu kadar üzülmezdik

Yahu sörloth büyük oynadı da leipzige transfer yaptı,marcao lig performansıyla roma’dan teklif aldı,Ndiaye çöpü yarım sezon oynadı premir lige gitti,kazma muriqi elin laziosuna gitti sayimi daha zaten ligue 1’de iyi performans gösteren adam burda mislini gösterir o performansın yav çok abartmıyomusunuz

Saydığın adamlardan golcü olan bi Shörth var. Vedat işinin ne olduğu herkes biliyor.

Shörlth'da zaten EPL'den geldi ve hayvani performans sergiledi hemen aldılar.

Mesela Diagne 31 golü Norveç-Danimarka-Portekiz liginde falan atsa oyun içi katkısı çok az bile olsa alıp denerlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt