- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Dönek Zamelek ! Dönek Zamelek ! Dönek Zamelek ! Dönek Zameleeek !
''
''

''
''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih hoca bile bunları gördükten sonra ünal aysalı özlemiştir.ah ünaal başkan ah
karı eli lan bu
Şampiyonlar ligi dediğimiz vitrini kullanabiliyor muyuzda adam seçsin yahu. Son gittiğinde maç yaptiklarindan birisi zaten adamın gideceği ligde.Allah aşkına ligde 16. Sırada olan Saint ettiene ne gibi bir şey vaat etmiş olabilir Galatasaray'ın taraftar gücünü anlatması kadar anlamsız bir şey olamaz plan proje olayına gelince neredeyse her sene şampiyonlar liginde oynayan ligde en fazla şampiyonluğu olan bir takım olduğunu biraz araştırma yapsa bilir şampiyonlar liginden daha büyük proje var mı bunların ki Fransız tohumu sevdası şey yapanı severler onlarınki de o hesap
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dönme dolap apo dönme dolap apo dönme dolap apoDönek Zamelek ! Dönek Zamelek ! Dönek Zamelek ! Dönek Zameleeek !
''
''
![]()
Hepsi gitsin Galatasaray bize kalsinBaşkan yeniden aday değilim diyor..
Hoca mayıs sonrası yokum diye ima ediyor
Ulen siz yoksunuz da Galatasaray var ..
Sizden messi yi ronaldo yu isteyen yok be çapına atladıklarım ya
Alayi defolsunBaşkan yeniden aday değilim diyor..
Hoca mayıs sonrası yokum diye ima ediyor
Ulen siz yoksunuz da Galatasaray var ..
Sizden messi yi ronaldo yu isteyen yok be çapına atladıklarım ya
Vallahi yoruldum artık bu mohamed konusunda mantıklı düşünemiyorum belki de duygusal bakıyorum haklılık payın var tabikiŞampiyonlar ligi dediğimiz vitrini kullanabiliyor muyuzda adam seçsin yahu. Son gittiğinde maç yaptiklarindan birisi zaten adamın gideceği ligde.
Daha Lyonu var, marsilyasi var. Yazın Messi ile Ramos gidecek psg'ye. Bu sene Avrupa ligine bile gidememiş bir kulübe bu adam niye gelsin. Aradaki fark şu bu adam yarın gitse 6 ay içinde Avrupa'nın büyük 3 takımıyla maç yapacak, sana gelirse 6 ay sonra sampiyon olmanı bekleyecek ve bu büyük takımlarla s.liginde maç yapma şerefine nail olacak.
Birazda futbolcudan yana bakmak lazım.
Ha talibi olmaz, burun kıvırarak olsa da olur transferi olarak teklif yaparlar oyuncu bunlar ateşli lan diye bir sekilde gelir geldiğinde gitmek istemez zaten buna hem fikiriz ama şu an iki tercih varken niye bizi seçmez. Bizim taraftarimiz var gitsin ikinci lige düşsün görür diye atarlanmakta saçma.
Adam orada tuunamazsa yazın yine talip olacağını menajeri citlatir ona transfermark sitesini açıp son transferlere baksa 3 kere onyekuruyu kiralamislar takıntılı bunlar cepte der zaten.
Daha önce de yazdım.
Avrupa'dan ciddi talibi olan oyuncu burayı seçiyorsa zeka testine sokmak lazım. Türkiye'deki futbolcular ve bile buradan kaçıp Fransa'ya falan gidiyorsa aynı ligden talibi olan oyuncu niye bize gelmiyor diye sorgulamak