Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEDEN HALEN Transferi görüsmesini iptal ettik denilmiyor. Niye bu sacmalik

En büyük transfer yönetim değişikliği bu saatten sonra yönetimle olan bağlar iyice kopar inşallah hocayı istifa ettirmeye getirmezler . Apo bey nerelerde acaba ses soluk çıkmıyor . Zaten benim gözümde transferler dahi yapsa bu hakemlere medyaya tff sesini çıkarmayıp Galatasarayın ezilmesine göz yummaları çok enteresan aynı durum fenerde olsa yönetim kıyametleri koparırdı.

apoyu zamaleke iteleyip gelsinler bari. isimden de yabancılık çekmez

"zamalek as başkanı abdürrahim al-bayrak, al-gaish deplasmanına otobüs kaldırdı"

Allah aşkına ligde 16. Sırada olan Saint ettiene ne gibi bir şey vaat etmiş olabilir Galatasaray'ın taraftar gücünü anlatması kadar anlamsız bir şey olamaz plan proje olayına gelince neredeyse her sene şampiyonlar liginde oynayan ligde en fazla şampiyonluğu olan bir takım olduğunu biraz araştırma yapsa bilir şampiyonlar liginden daha büyük proje var mı bunların ki Fransız tohumu sevdası şey yapanı severler onlarınki de o hesap

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonlar ligi dediğimiz vitrini kullanabiliyor muyuzda adam seçsin yahu. Son gittiğinde maç yaptiklarindan birisi zaten adamın gideceği ligde.
Daha Lyonu var, marsilyasi var. Yazın Messi ile Ramos gidecek psg'ye. Bu sene Avrupa ligine bile gidememiş bir kulübe bu adam niye gelsin. Aradaki fark şu bu adam yarın gitse 6 ay içinde Avrupa'nın büyük 3 takımıyla maç yapacak, sana gelirse 6 ay sonra sampiyon olmanı bekleyecek ve bu büyük takımlarla s.liginde maç yapma şerefine nail olacak.
Birazda futbolcudan yana bakmak lazım.

Ha talibi olmaz, burun kıvırarak olsa da olur transferi olarak teklif yaparlar oyuncu bunlar ateşli lan diye bir sekilde gelir geldiğinde gitmek istemez zaten buna hem fikiriz ama şu an iki tercih varken niye bizi seçmez. Bizim taraftarimiz var gitsin ikinci lige düşsün görür diye atarlanmakta saçma.
Adam orada tuunamazsa yazın yine talip olacağını menajeri citlatir ona transfermark sitesini açıp son transferlere baksa 3 kere onyekuruyu kiralamislar takıntılı bunlar cepte der zaten.

Daha önce de yazdım.
Avrupa'dan ciddi talibi olan oyuncu burayı seçiyorsa zeka testine sokmak lazım. Türkiye'deki futbolcular ve bile buradan kaçıp Fransa'ya falan gidiyorsa aynı ligden talibi olan oyuncu niye bize gelmiyor diye sorgulamak

Başkan yeniden aday değilim diyor..
Hoca mayıs sonrası yokum diye ima ediyor

Ulen siz yoksunuz da Galatasaray var ..

Sizden messi yi ronaldo yu isteyen yok be çapına atladıklarım ya

Şu çapsız Cengize güvendiniz ya pes doğrusu abi 2 gündür yazıyoruz yaz dönemini ne çabuk unuttunuz son hafta yine o geliyordu bu gidiyordu bir ton isim vardı hepsi fos çıktı . Bu adamlar ne kimseyi alabilir ne kimseyi satabilir bize geleceğim diye krizlere giren onyekuruyu bile 1 ayda zar zor alan adamlar gidip de irfanı gedsonu Muhammed'i falan mı alacaktı ? Ama ne yalan söyleyeyim dün akşam bir ara ben de inanır gibi oldum 2-3 saatliğine ama sonra aklım başıma geldi..bunlar işi bitirecek de anlatacak da Kap bildirimi yapacak şurada 2-3 gün kalmış hala yok masada yok ufak pürüz yok bilmem ne hepsi hikaye işte .Onyekuru ve Halil şapkadan tavşan çıkarirsa şampiyon oluruz öbür türlü hayal

Transferin son günü bunlar gelmezse küfür serbest olsun yönetim, insanlar çok doldu. Sadece yazılanları okurken bile insanın stresi gidiyor

E0A10532-F3A9-44C4-956D-515C3D16239C.webp

Şampiyonlar ligi dediğimiz vitrini kullanabiliyor muyuzda adam seçsin yahu. Son gittiğinde maç yaptiklarindan birisi zaten adamın gideceği ligde.
Daha Lyonu var, marsilyasi var. Yazın Messi ile Ramos gidecek psg'ye. Bu sene Avrupa ligine bile gidememiş bir kulübe bu adam niye gelsin. Aradaki fark şu bu adam yarın gitse 6 ay içinde Avrupa'nın büyük 3 takımıyla maç yapacak, sana gelirse 6 ay sonra sampiyon olmanı bekleyecek ve bu büyük takımlarla s.liginde maç yapma şerefine nail olacak.
Birazda futbolcudan yana bakmak lazım.

Ha talibi olmaz, burun kıvırarak olsa da olur transferi olarak teklif yaparlar oyuncu bunlar ateşli lan diye bir sekilde gelir geldiğinde gitmek istemez zaten buna hem fikiriz ama şu an iki tercih varken niye bizi seçmez. Bizim taraftarimiz var gitsin ikinci lige düşsün görür diye atarlanmakta saçma.
Adam orada tuunamazsa yazın yine talip olacağını menajeri citlatir ona transfermark sitesini açıp son transferlere baksa 3 kere onyekuruyu kiralamislar takıntılı bunlar cepte der zaten.

Daha önce de yazdım.
Avrupa'dan ciddi talibi olan oyuncu burayı seçiyorsa zeka testine sokmak lazım. Türkiye'deki futbolcular ve bile buradan kaçıp Fransa'ya falan gidiyorsa aynı ligden talibi olan oyuncu niye bize gelmiyor diye sorgulamak
Vallahi yoruldum artık bu mohamed konusunda mantıklı düşünemiyorum belki de duygusal bakıyorum haklılık payın var tabiki

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt