Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbaba ve Belhanda ile sözleşme uzatıp iç transferlerimizi tamamladık diye açıklama yapsalar ne olur ama.

Moder
Muhammed

Kainatin en degerli 2 stoperini satmaya kiyamadagimiz icin kacirdigimiz iki degerli topcu. Allah bilir ne firsatlar kacirdik daha

transfer dönemleri eziyet oldu artık resmen bu beceriksiz yönetim gidene kadar bize rahat yok

bu mostapa denen arabın kaçması sorun değil. sorun ikame edecek scout transferini de belli noktaya getirememek
kuzeyden doğu avrupadan birini yedekte tut, bu arapların leş ağızlarını çekeceğine yaz çeki indir transferini bak yoluna

Ya inanamıyorum adamın menejeri ile değil temsilcileri ile yol yapmak bunu kadir ağzından kacirmisti zaten (cetincali) demişti biz manegeri konuşmamışiz başkaları ile konuşmuşuz.bu yönetim galiba feneri sampi/ yapacak yön kısmı bjk ye bağlı

CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20210127_003113.webp

Kırmızı için niye yedi diye sorgulama yapmamız yanlış değil mi? Aynı tekmeyi geçen hafta arda kafasina yedi herkes üç maymundu
Yok bencede kirmizi degildi ben demistim ama bilmiyorum herif kafasini soktu. Bize gosterdiklerini bakip birde oblarin yaptigina bakinca kirmizi degil zaten. Oyun olarakta begenmiyorum. Belhanda ve bunu izleyince kanimi emiyolarmis gibi oluyorum

Yönetime dolandırıcılıktan dava açsak müebbet yerler işleri güçleri sağa sola sahte haberler salmak yaw herkes mi yalancı arkadaş 1 tane şu takımın sağlam muhabiri kalmadı herkes kolpaci oldu bunlar yuzunden..hayır anlamadığım ne geçiyor ellerine 1 hafta 2 hafta milleti oyalasan ne olacak ..bunların tek güvencesi kazara Fatih hoca şampiyon yaparsa bunların hepsi unutulur muhtemelen bu yalancı bahar havasını o yüzden veriyorlar.. şu periyottan galibiyetlerle çıkarsa bunlar yine arsız arsız ekranlarda fink atar bakın gorun

Yaz transfer doneminde yapamadiklari forvet ve 6 numara transferini bu transfer doneminde de su ana kadar yapamadilar. Luyindama ve Marcao’nun sozlesmeleri uzatilmadi, oyuncu satamadilar, bunlar ne yapiyor merak ediyorum. Galatasaray’da baskanlik ve yoneticilik yapmak bu kadar kolay mi?

adamların milyon tane oyuncuları var hala oyuncu alıyolar. yarın irfan'ı da alırlar bizimkiler de mal gibi bakar arkalarından.

bizde taylan sakatlansa yerine ya etebo kazması, ya ömer kazması oynuyor. forveti donk'la çiftliyoruz. allah belaları bizi mecbur ettikleri kadroya bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt