- 8 Temmuz 2015
- 35.804
- 70.650
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni yönetimle de en az bunun kadar rezil olacakŞunun şurasında seçime 4-5 ay kaldı seçime dibi görelim bu yönetimle de yeni yönetimle bu tarz salaklıklar görmeyeceğiz inşallah.
Fransa dan bi klüp inadına bir futbolcuyu istiyorsa ve peşin verip alıyorsa ingiltere ye 1..2 yıl içinde 20..30 a çakcaktır muhtemel..Bu adam mükemmel topcu olup çok büyük paralara giderse ileride çok pis soverim yemin ederim
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya inanamıyorum adamın menejeri ile değil temsilcileri ile yol yapmak bunu kadir ağzından kacirmisti zaten (cetincali) demişti biz manegeri konuşmamışiz başkaları ile konuşmuşuz.bu yönetim galiba feneri sampi/ yapacak yön kısmı bjk ye bağlı
90+ alirlarFb illegal yollarla marega'yi da alirsa artik bu ligi oynamaya gerek yok.
Yok bencede kirmizi degildi ben demistim ama bilmiyorum herif kafasini soktu. Bize gosterdiklerini bakip birde oblarin yaptigina bakinca kirmizi degil zaten. Oyun olarakta begenmiyorum. Belhanda ve bunu izleyince kanimi emiyolarmis gibi oluyorumKırmızı için niye yedi diye sorgulama yapmamız yanlış değil mi? Aynı tekmeyi geçen hafta arda kafasina yedi herkes üç maymundu
Kurdukları kadroya bak