Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
St etienne almış harbi mohamedi. Yazıklar olsun. Diyecek söz felan kalmadı. Resmen sattılar sezonu.

Ulan bu foruma her sene girmicem diye ant içiyorum yine burda kendimi yonetime fenere vs söverken buluyorum. Acilen forumu bırakmam lazim sagligima dokunmaya başladi. Elin ogullari milyonlari cukkalicak, konuşmayı bilemeyen yoneticiler sağda solda foto çekilip beceriksizliğini ört bas etmek için taraftardan para dilenecek sonra burada insanlar birbirini yiyecek sinir hastasi olacak belki uyuyayamayacak kötü bir mac sonucunda ama o totoslar osura osura uyuyup bankadaki paralarindaki sıfırları arttırmaya devam edecekler. Vallahi bizde de hiç akıl yok
Ben de 1 subattan sonra girmicem komple

Diagne'yi gönderip Jorgenseni getirirlerse harbiden istifa etsinler yani gerek yok bunların yapacağı yöneticiliği bende yaparım.

Irfani da fener almis deniyor visca olmasa bari

Muhammed iyi cocuk
Bu boupendza 9 degil de daha cok sol kanat forvet gibi geldi bana babil gibi

Ben her iki ismi de takimimda gormek isterdim
Hic izlemedim ama Mohamedden cacik olmaz. Hralin domine ettigi fransa liginde ikinci devre 3 gol atsin taksimde yok mu beni öpen diye bağırırım.

100-200 bin tl yetistirme bedeli ödememek icin aktürkoglunu 1 ay aciklamayan yöneticiler gidip 675 bin euro etebo isimli kimil zararlisina kira bedeli ödedi
ekonomiyi iyi yönetmekten anladıkları şey cimrilik yapmak,satış yapmadıkça hiç bişeyi yola koyamayacaklarının farkında değiller. şu diagne ve luyindama herhangi bir türk takımının elinde olsa çoktan iyi bi fiyata satmışlardı.

Ulan Allah sizin gibi yönetimin cezasını versin. Muhatap alıp iki haftadır kapısında yattığı topçuya bak Drogba'nın Baros'un falan oynadığı kulübün ? Salak salak açıklamalar , ne bok döndüğü belli değil millet burada enigma çözer gibi arapça çözmeye çalışıyor. En fazla bir süper amatör kulübü kadar prof bir kulübe oyuncak ettiler Galatasaray'ı. Ha değecek bir futbolcu olsa neyse sıradan bir tip genç desen genç değil yetenekli desen yetenekli değil sanırsın wonderkid fabrikası Mısır ligi tarihleri Salah'tan ibaret. Onyekuru bu takozdan 3 yaş küçükken 20 küsür gol atmış kanat olduğu halde Belçika'da. Transfer yapacak muasır medeniyetler seviyesinde memleket bitti sanki dünyada.

Hoca'ya da yazıklar olsun. Coulibaly'den Haaland'a kadar çok daha uygun fiyatlara yığınla isim kaçtı, gidip 5 milyonluk mısırlı herifin adını verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt