Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
St etienne almış harbi mohamedi. Yazıklar olsun. Diyecek söz felan kalmadı. Resmen sattılar sezonu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de 1 subattan sonra girmicem kompleUlan bu foruma her sene girmicem diye ant içiyorum yine burda kendimi yonetime fenere vs söverken buluyorum. Acilen forumu bırakmam lazim sagligima dokunmaya başladi. Elin ogullari milyonlari cukkalicak, konuşmayı bilemeyen yoneticiler sağda solda foto çekilip beceriksizliğini ört bas etmek için taraftardan para dilenecek sonra burada insanlar birbirini yiyecek sinir hastasi olacak belki uyuyayamayacak kötü bir mac sonucunda ama o totoslar osura osura uyuyup bankadaki paralarindaki sıfırları arttırmaya devam edecekler. Vallahi bizde de hiç akıl yok
Harbiden bitmis maalesef
Kim bunların duyumcalari?Duyumculari yazmis bilmem
Harbiden bitmis maalesef
En anlamli postun diyebilirim100-200 bin tl yetistirme bedeli ödememek icin aktürkoglunu 1 ay aciklamayan yöneticiler gidip 675 bin euro etebo isimli kimil zararlisina kira bedeli ödedi
Hic izlemedim ama Mohamedden cacik olmaz. Hralin domine ettigi fransa liginde ikinci devre 3 gol atsin taksimde yok mu beni öpen diye bağırırım.Muhammed iyi cocuk
Bu boupendza 9 degil de daha cok sol kanat forvet gibi geldi bana babil gibi
Ben her iki ismi de takimimda gormek isterdim
ekonomiyi iyi yönetmekten anladıkları şey cimrilik yapmak,satış yapmadıkça hiç bişeyi yola koyamayacaklarının farkında değiller. şu diagne ve luyindama herhangi bir türk takımının elinde olsa çoktan iyi bi fiyata satmışlardı.100-200 bin tl yetistirme bedeli ödememek icin aktürkoglunu 1 ay aciklamayan yöneticiler gidip 675 bin euro etebo isimli kimil zararlisina kira bedeli ödedi
Ulan Allah sizin gibi yönetimin cezasını versin. Muhatap alıp iki haftadır kapısında yattığı topçuya bak Drogba'nın Baros'un falan oynadığı kulübün ? Salak salak açıklamalar , ne bok döndüğü belli değil millet burada enigma çözer gibi arapça çözmeye çalışıyor. En fazla bir süper amatör kulübü kadar prof bir kulübe oyuncak ettiler Galatasaray'ı. Ha değecek bir futbolcu olsa neyse sıradan bir tip genç desen genç değil yetenekli desen yetenekli değil sanırsın wonderkid fabrikası Mısır ligi tarihleri Salah'tan ibaret. Onyekuru bu takozdan 3 yaş küçükken 20 küsür gol atmış kanat olduğu halde Belçika'da. Transfer yapacak muasır medeniyetler seviyesinde memleket bitti sanki dünyada.
Yalnız Helal olsun zamaleğe fiyat artırmak için iyi kullandı bizi 2 milyon euro anca edecek oyuncuyu 5'e çaktılar fransaya.Bu saatlerde mohamedi bize yazarlar hic şaşmaz 10-15 dk icinde
Kim diyorIrfani da fener almis deniyor visca olmasa bari