Samet Çiftçi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 578
- 769
- 638
Rıdvan Dilmen " Göksel başkanla görüştüm bunu söylemem de sakınca yok izin de aldım. İrfan için Marsilya kulubü çok istekli çocukta Marsilyaya gitmek istiyor" NTV
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bako iyi adam ben çok beğeniyorum irfana 10 bayılmak yerine geçen hafta falan bunu bitirseydik şimdiye bir mohamed kalmıştı ama işin sonunda hiçbiri gelmeyecekLigin 3.bolgede top kapan en iyi oyuncusu olmus bakasetas
Ben pek begenmiyorum ama degerli 1 info
Hoca irfan için tecrübeli genç oyuncu demişti. bu söylemlerde fiyat arttırır knk.
+ Adamlar euro performansını da fiyatlamışlar.
Göksel 10 + Emre K istiyor diye haber servis edilmişti gündüz.
Umarım bu paralara evet demezler.
Kaan ve yousuf gelse şampiyonluk için yeter şimdilik Mohammed ve İrfancan işini yaza bırakalım
Şimdi küfür edicem hazır olun. Küfür kaç gün ban?Rıdvan Dilmen " Göksel başkanla görüştüm bunu söylemem de sakınca yok izin de aldım. İrfan için Marsilya kulubü çok istekli çocukta Marsilyaya gitmek istiyor" NTV
Kizistirin kizistirin ortaligi eger yönetiminin akli varsa kalkar o masadan ve aciklama yapar biz su kadar su kadar verdik vermediler o zaman bakalim fenerin alacagi rakami be olucakSerdar Ali Çelikler İrfan için sormuş %70 Fener demişler.
Sansonu sattılar onun yerine demek ki yalnız nasıl korkuyorlar biz alacağız diye ödleri kopuyorRıdvan Dilmen " Göksel başkanla görüştüm bunu söylemem de sakınca yok izin de aldım. İrfan için Marsilya kulubü çok istekli çocukta Marsilyaya gitmek istiyor" NTV
Tam biRıdvan Dilmen " Göksel başkanla görüştüm bunu söylemem de sakınca yok izin de aldım. İrfan için Marsilya kulubü çok istekli çocukta Marsilyaya gitmek istiyor" NTV
Analarının vajinalarina soksunlar yetti İrfandanRıdvan Dilmen " Göksel başkanla görüştüm bunu söylemem de sakınca yok izin de aldım. İrfan için Marsilya kulubü çok istekli çocukta Marsilyaya gitmek istiyor" NTV
Yönetim o zaman işin oluru yoksa kestirip atacak illa son güne kadar olursa olur diye kovalamanın anlamı yok taraftarı germekten başka.Kizistirin kizistirin ortaligi eger yönetiminin akli varsa kalkar o masadan ve aciklama yapar biz su kadar su kadar verdik vermediler o zaman bakalim fenerin alacagi rakami be olucak
Öyle bir para yok olm zaten.