Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Dilmen " Göksel başkanla görüştüm bunu söylemem de sakınca yok izin de aldım. İrfan için Marsilya kulubü çok istekli çocukta Marsilyaya gitmek istiyor" NTV

Hoca irfan için tecrübeli genç oyuncu demişti. bu söylemlerde fiyat arttırır knk.

+ Adamlar euro performansını da fiyatlamışlar.

Göksel 10 + Emre K istiyor diye haber servis edilmişti gündüz.

Umarım bu paralara evet demezler.

Öyle bir para yok olm zaten.

Kaan ve yousuf gelse şampiyonluk için yeter şimdilik Mohammed ve İrfancan işini yaza bırakalım

En büyük sıkıntı kale ve forvetti. Muslera döndü şükür, kaldı forvet. Sadece Kayseri maçını düşünün; onların tek şutu gol oldu, biz ise 50 şutta bir gol çıkarttık. Kapanan takımlara gol atamıyoruz, çünkü yetenekli forvet yok. İlk golü atana kadar imanımız gevriyor, gol attıktan sonra açılsak da ilk maalesef sıkıntı çektiriyor. O yüzden forvet olmadan olmaz. Ahh falcao gibi Bi forvetimiz olsaydı🤣

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

k.ayhan ve yedlini almak lazım linnes sener sene sonu gider omarın durum belirsiz zaten

nakambayı kiralayıp teixeirayı sponsorlarla vs bi şekil halletmek lazım irfan olmayacak belli

Kizistirin kizistirin ortaligi eger yönetiminin akli varsa kalkar o masadan ve aciklama yapar biz su kadar su kadar verdik vermediler o zaman bakalim fenerin alacagi rakami be olucak
Yönetim o zaman işin oluru yoksa kestirip atacak illa son güne kadar olursa olur diye kovalamanın anlamı yok taraftarı germekten başka.

Forvet alsalar yeter başka transfer yapamaz bunlar. En elzem ihtiyaç forvet bence gerçi onu da pek alabileceklerini sanmıyorum ama forvetsiz bu sezon şampiyonluk hayal. Bir Sörloth gibi adamımız olsa şampiyonluk gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt