Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
teşkilattanda bi kaç bilgi alalımEkli dosyayı görüntüle 110683
Rica ederim. Elimizden bir şey geldiyse ne mutlu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşkilattanda bi kaç bilgi alalımEkli dosyayı görüntüle 110683
Rica ederim. Elimizden bir şey geldiyse ne mutlu.
Yalnız o isim gelirse buralar karışır...
pmden bilgi veren rdaşlar sağolsun
Hangisiydi o giflerin arasında kayboldum 10 dakikadır@Aras Şimşek Aras'ın attığı dövme gifini atalım..
EmojiymişHangisiydi o giflerin arasında kayboldum 10 dakikadır![]()
Abicim niye anlamıyorsunuz yaw. Para yok. Para olsa bu yönetimde bastırıp alır. Yok para. Dusuk pesinat sezon sonu ödemelerle oyuncu almaya calisiyorlar. Bu yüzden uzuyor süreç. Karsı tarafta kızıstırıyor durmadan ortalığı.Mostafa Mohamed'i Kasimpasa almak istese su anda transfer bitmiş ve hafta sonu oynuyor olurdu. Bu kadar beceriksiz ve zavallı bir yönetime bir daha denk gelmeyiz herhalde. Yedek santrafor olarak alinacak adamı Mbappe yaptılar.
Yönetimi mi savunuyon yoksa?Abicim niye anlamıyorsunuz yaw. Para yok. Para olsa bu yönetimde bastırıp alır. Yok para. Dusuk pesinat sezon sonu ödemelerle oyuncu almaya calisiyorlar. Bu yüzden uzuyor süreç. Karsı tarafta kızıstırıyor durmadan ortalığı.
Bugun irfanın da bu arabında onyekurunun da transferinin gecikmesinin sebebi bu. Para yok limit var.
Bu arkadasları dusuk pesinat ve sezon sonu ödemelerle almaya calisip uefaya takılmamak icin ugrasırken, aynı zamanda eldekileri de gondermek icin ugrasıp tff limitini aşmaya calisiyorlar.
Sevmedigim hatta sövdüğüm adamları savunmus gibi oldum ama abartıyoruz.
Yönetimi mi savunuyon yoksa?
EmojiymişHareketli olan yok mu sopalı olan
![]()

Bunlar Çılgın Hırsız daha bi anlamlı oldu
Bu abisiymiş.Abisi bizi takip ettiğine göre bizi istemediği haberleri yalandır.Fransız kulübünü takip ederdi..Gecenin güzel duyumunu getirdim..
![]()
Abicim niye anlamıyorsunuz yaw. Para yok. Para olsa bu yönetimde bastırıp alır. Yok para. Dusuk pesinat sezon sonu ödemelerle oyuncu almaya calisiyorlar. Bu yüzden uzuyor süreç. Karsı tarafta kızıstırıyor durmadan ortalığı.
Bugun irfanın da bu arabında onyekurunun da transferinin gecikmesinin sebebi bu. Para yok limit var.
Bu arkadasları dusuk pesinat ve sezon sonu ödemelerle almaya calisip uefaya takılmamak icin ugrasırken, aynı zamanda eldekileri de gondermek icin ugrasıp tff limitini aşmaya calisiyorlar.
Sevmedigim hatta sövdüğüm adamları savunmus gibi oldum ama abartıyoruz.
AynenBu abisiymiş.Abisi bizi takip ettiğine göre bizi istemediği haberleri yalandır.Fransız kulübünü takip ederdi..