Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafa Mohamed'i Kasimpasa almak istese su anda transfer bitmiş ve hafta sonu oynuyor olurdu. Bu kadar beceriksiz ve zavallı bir yönetime bir daha denk gelmeyiz herhalde. Yedek santrafor olarak alinacak adamı Mbappe yaptılar.
Abicim niye anlamıyorsunuz yaw. Para yok. Para olsa bu yönetimde bastırıp alır. Yok para. Dusuk pesinat sezon sonu ödemelerle oyuncu almaya calisiyorlar. Bu yüzden uzuyor süreç. Karsı tarafta kızıstırıyor durmadan ortalığı.

Bugun irfanın da bu arabında onyekurunun da transferinin gecikmesinin sebebi bu. Para yok limit var.

Bu arkadasları dusuk pesinat ve sezon sonu ödemelerle almaya calisip uefaya takılmamak icin ugrasırken, aynı zamanda eldekileri de gondermek icin ugrasıp tff limitini aşmaya calisiyorlar.

Sevmedigim hatta sövdüğüm adamları savunmus gibi oldum ama abartıyoruz.

Abicim niye anlamıyorsunuz yaw. Para yok. Para olsa bu yönetimde bastırıp alır. Yok para. Dusuk pesinat sezon sonu ödemelerle oyuncu almaya calisiyorlar. Bu yüzden uzuyor süreç. Karsı tarafta kızıstırıyor durmadan ortalığı.

Bugun irfanın da bu arabında onyekurunun da transferinin gecikmesinin sebebi bu. Para yok limit var.

Bu arkadasları dusuk pesinat ve sezon sonu ödemelerle almaya calisip uefaya takılmamak icin ugrasırken, aynı zamanda eldekileri de gondermek icin ugrasıp tff limitini aşmaya calisiyorlar.

Yönetimi mi savunuyon yoksa?

Emojiymiş :D Hareketli olan yok mu sopalı olan :D
:sopa: :sopa:
Ama şunu da kullanabiliriz tabi;

32.gif

Para yok demek 3 senedir kulübün basında olan bir yönetim icin mazeret kesinlikle olamaz. Kulübe para kazandıracak proje yapması gereken kendileri. Su ana kadar hangi projeyi yapmışlar ? Hangi futbolcuyu satmayı becerip yeni transfer icin kaynak yarattılar ? 8 milyona alinan Belhanda'yi satamadılar, sene sonu bedavaya gidecek. Feghouli'yi de satamayacaklar, O da sözleşmesi bitince bedavaya gidecek. Diagne'yi hiç saymıyorum bile. Para yok deyip bostan korkuluğu gibi duramazsın. Beceremiyorsan istifa edersin.

Zorunlu yalandir.

yarin apo da ucarsa antepe irfan + Mo yatmistir. Baska kim bakacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt