Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan sen koskoca gezegende Galatasarayli ol .. ve boyle boktan yonetilen bir dunya guzeli kulubun taraftari ol...

askerlik arkadaşı vardı lübnanlı arapça konuşuyordu onamı sorsam belki mısırdan tanıdıkları vardır :D

Yarın ak kara belli olur yarında olmazsa geçmiş olsun deriz en fazla

Oha hemen linc yemisim. sakin beyler, benimde en az sizin kadar canim sikkin. Genel manada dedim. herkes seferber olmus arab twitter ormanini üsenmeden translate ediyor. genelde okuyucu olarak takildigim icin, arkadaslara bi tsk edeyim dedim. Yoksa Transfer sezonunun ilk iki haftasi gibi dakikada bir post la transfer nöbeti zevki olmuyordu...

Simdi elinizdeki klavyeleri yavasca yere birakabilir ve saflariniza geri dönebilirsiniz.

PS: bizim burlarda 90 li dogumlu pek fenerli olmaz ama neyse

Delinin biri bi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.
bizimkiler gayri ihtiyari gitmişler resmi olmayan bir teklif yapmışlar ortalık birbirine girdi.
fifa uefa tff ha bizim bu sivri zekalılara yasak getirsin tüm dünya rahatlasın. Her transfer döneminde ülkeler arası kriz çıkartıyoz arkadaş, iç savaş ta çıkacak ondan korkuyorum. İşin en tuhaf yanı ise bizim sivriler olayları gayriihtiyari yapıyor. Lan bilerek isteyerek ortalık bu kadar karıştırılamaz.

Farklı bir senaryo kalmadı sanırım . Kombinasyon soruları gibi oldu . Bu transferin kaç farklı şekilde yatabilecegini bulunuz
Final sinavinda boyle bi cevap vermesinler'de

Gulenmi aglanmi yahu. Ondan sonra uniler neden leş
20210128_003426.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt