Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.130
- 51.131
- 3.683
Arap adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tinerciler yıllık 3 milyon euroya alacak diyorlar.Jorgensen felan uğraşacağımıza Hulk alsak
2 yil daha oynar temiz
Arap adam
Jorgensen felan uğraşacağımıza Hulk alsak
2 yil daha oynar temiz
Sabit hikayelerde var. Baya eski o fotoğraf.Hulk'un story lerinde göremedim ben bir şey
3 saat toplantı yapmışlar ve toplantıdan karar çıkmamış.Yarın bi toplantı daha olacakmışAgshaha
İki mal yönetim doğru tanım olmuş
biraz konuştuklarında taraflar bunlar bizden daha mal diye düşünmüşlerdir
Hulk'un menajeriymiş..Bu yalandır yav
Dalga mı geciyon lan sen fenerli misin hayırdır efendi gibi duracaksan dur konuşacaksanSizi bilmiyorum ama bu Transfer döneminden gayet keyif aldim, herkesi gayretinden dolayi tebrik ederim, hep böyle kalin
Aga dünden beri ateş ediyonDalga mı geciyon lan sen fenerli misin hayırdır taşak mi yaptığını sanıyorsun efendi gibi duracaksan dur konuşacaksan konuş şey yaptırma dalagını
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Salak saçma konuşuyor millet sinirli gergin zaten bitsin su transfer dönemi iyice suyu çıktı insanın ağzını bozuyorlarAga dünden beri ateş ediyon
Final sinavinda boyle bi cevap vermesinler'deFarklı bir senaryo kalmadı sanırım . Kombinasyon soruları gibi oldu . Bu transferin kaç farklı şekilde yatabilecegini bulunuz