Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
transfer isteyen doyumsuz sahte taraftar, siz kimsinizTransfer dönemi bitse de sahte taraftardan kurtulsak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer isteyen doyumsuz sahte taraftar, siz kimsinizTransfer dönemi bitse de sahte taraftardan kurtulsak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Komedi gibi ülke bunlarınki deZamalek TV, kulübü yöneten geçici komitenin resmi kararını yayınladı: "Komite, Mostafa'nın Fransa'ya transferini kalıcı olarak kapattı, ASSE'nin özrü kabul edilmedi. Mostafa bugün antrenmanda yaptıklarından dolayı G.Saray'a da gönderilmeyecek ve ceza verilecek."
@Elwatan_Sport
kardo ben topcu olsam yabanci olsam albayragi görünce kabul etmem, dogru dürüst türkce yok ingilizce desen hic yok, allah askina bunlar önemli detaylar, bunlara önem vermeyen yönetim ztn biz anca buyuz demek istiyor, dursun fernandoyu nasil getirdi, adam cityden geldi be oynayan adam, sakir sakir cenk ergün ingilizcesiyle adami ikna etti, dedigim gibi ben olsam bende gelmem!Onyekuru kendi cok istedi bize gelmeyi monaco ile antrenmanlara çıkmadı yoksa bizim çapsız aponun alaacagi yoktu
gerçek taraftartransfer isteyen doyumsuz sahte taraftar, siz kimsiniz![]()
L'Equipe
Olympiakos defans oyuncusu Pape Cissé'yi kiralayan Saint-Etienne, Zamalekli Mohamed'i de kadrosuna katmaya çok yakın. Fatih Terim'in Mohamed'i istediğini açıklamasına rağmen oyuncu, G.Saray'a değil, 4,5 yıllık sözleşmenin kendisini beklediği Yeşiller'e gitmek istiyor
Galatasaray'ın 18 aylık kredi karşılığında Şubat ayında 2M dolar ve sezon sonunda 3M dolar satınalma opsiyonu - bir sonraki satıştan verilecek pay hariç - ödeyebileceğini belirtti. Saint-Etienne ise peşin 5M dolar veriyor.
Her şeyden önce oyuncu, Galatasaray'a değil, dört buçuk yıllık sözleşmenin kendisini beklediği Yeşiller'e gitmek istiyor. Menajeri de, Fransa'nın kendisine Avrupa'da daha iyi bir sıçrama tahtası sunacağına inanıyor.
Paraya ihtiyacı olan ve Al Ahly tarafından on altı yıldır (2015 hariç) şampiyon unvanından mahrum kalan Zamalek, Mohamed'i satmak istiyor ama taraftarlarının tepkisinden de korkuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 110695
Sene sonu Fener salça olmaz ise ben de birşey bilmiyorum.Zamalek TV, kulübü yöneten geçici komitenin resmi kararını yayınladı: "Komite, Mostafa'nın Fransa'ya transferini kalıcı olarak kapattı, ASSE'nin özrü kabul edilmedi. Mostafa bugün antrenmanda yaptıklarından dolayı G.Saray'a da gönderilmeyecek ve ceza verilecek."
@Elwatan_Sport
bu demek oluyor ki 13m satarsak 500 bin Euro kar edebiliriz irfandan allahım delirmemek elde değil6 milyona çıkmışız
Yok artık ya
Göksel istediğini alır bu gidişle benden demesi
Twitter'da arattım bir tane bile bulamadım ben deRıdvan Marsilya yalanı attı ortaya , ne dış basında haber var başka yerde.
Şimdi de Gökselin ağzında Marsilya , hayırlı işler.
Sene sonu Fener salça olmaz ise ben de birşey bilmiyorum.
Marsilya yeni oyuncu satışı yaptı almak istese 50 kere alırdı.Twitter'da arattım bir tane bile bulamadım ben de
Fransızlar hep Türk basını kaynak göstermiş. Bir de Göksel'in açıklamalarını...
fbli sayfalar felan da var aralarında :red: Biz alamasak da Galatasaray'a gitmesin kafasında herhalde kuş beyinliler